După lungi negocieri, care inițial au eșuat, vicecampioana României a primit aprobarea de a juca în Ghencea, oficialii clubului reușind să ajungă la un acord cu cei de la CSA Steaua. Fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, cel care a blocat de fiecare dată inițiativele FCSB-ului de a reveni în Ghencea, a vorbit despre situație. Vasile Dîncu: „Eu le-am oferit mai multe condiții!” Vasile Dîncu l-a atacat și pe juristul de la CSA Steaua, Florin Talpan, despre care a spus că nu a făcut nimic pentru club și a vorbit și despre conducerea Stelei. „Nu mi se pare normal să avem echipe care nu au posibilitatea de a atinge maximum de performanţă, nu mi se pare normal să nu poată să promoveze clubul Steaua. Dar aici este de vină şi clubul Steaua, pentru că nu a făcut nimic pentru a îndeplini condiţiile de promovare. Talpan îşi face imagine, în primul rând. Dacă Talpan ar fi avut vreun rezultat, ar fi făcut ceva până acum. În afară de bătălia lui din justiţie, nu a făcut nimic. A vrut să rămână clubul aşa, pentru a fi mai uşor de manevrat. Conducerea Stelei nu este una slabă. Problema este că trebuie să se supună, cum se supune în Armată, Ministerului şi conducerilor succesive care au venit. În aceste condiţii, nu a avut prea multă autonomie în decizie. Eu le-am oferit mai multe condiţii, dar nu au vrut să mai beneficieze de ele. În general, militarii nu erau de acord ca echipa Steaua să promoveze. N-am înţeles niciodată prea bine de ce”, a declarat Vasile Dîncu la Orange Sport.

FCSB – CFR Cluj este derby-ul programat în etapa a patra din Superliga României. 

Vicecampioana României a anunțat oficial stadionul pe care se va disputa confruntarea cu CFR Cluj. După mai multe încercări eșuate, FCSB a obținut aprobarea de a juca meciul din etapa a patra pe stadionul „Steaua”.

Acordul dintre cele două părți a fost semnat, iar FCSB – CFR Cluj va avea loc pe Ghencea. Pentru echipa roș-albastră au trecut mai bine de opt ani de la ultima partidă dispută colo.

 

Gigi Becali, mesaj pentru ultrașii Stelei: ”Să își vadă de treaba lor”

Oficialii FCSB-ului au accpetat și clauza impusă de administratorii bazei, potrivit căreia reprezentanții clubului trebuie să spună că nu sunt Steaua!

 

„Eu îi rog pe suporterii de la peluza sud să ne vedem de treaba noastră fiecare. Noi n-o să jucăm tot timpul acolo, doar acum, când n-avem Național Arena. Să își vadă de treaba lor, să nu mai facem pușcării și arestări. Nu e bine, pentru ce ne trebuie?”, a declarat patronul de la FCSB.

Lasă un comentariu