După revenirea lui Edjouma la FCSB, alt jucător se pregătește să revină. Ce lovitură vrea să dea Gigi Becali

FCSB a cucerit campionatul, patronul Gigi Becali se gândește la transferuri.

Patronul clubului roș-albastru a început să-și contureze planurile pentru sezonul următor și în ceea ce privește linia defensivă. Kiki de la Farul a fost primul nume important vehiculat în ultimele zile, dar marți dimineața a fost prima oară când s-a menționat interesul pentru Alexandru Chipciu, o figură semnificativă în istoria echipei. Chipciu, un jucător versatil, care poate juca atât în apărare, cât și în atac, urmează să-și încheie contractul cu Universitatea Cluj pe 30 iunie. Becali a adus în discuție transferul lui Chipciu marți dimineața, subliniind nevoia echipei de un fundaș dreapta. În prezent, FCSB se bazează pe Vali Crețu și pe Alexandru Pantea (aflat în recuperare după o accidentare) pe postul respectiv.

„Mi-au spus de Kiki, de șase luni îmi spun. Fundaș dreapta e posibil să vină Chipciu, e mai mult un jucător cu experiență, am nevoie de jucători d-ăștia. Tot ce fac acum supun adevărului”, a declarat Gigi Becali. 

Ce a spus Sorin Cârțu despre Ștefan Baiaram

Îmi pare rău că s-a accidentat Baiaram. Acolo aş fi comentat mult mai mult dacă era sau nu în lotul ăsta mărit de 26 de jucători. Era într-o formă bună. Era puţin pe imagine, era acasă.

Vorbea cu cineva şi am intervenit. Să nu invoce niciodată că a avut ghinion. Nu, este o vină personală pentru ceea ce i s-a întâmplat. De anul trecut, când s-a jucat finala aia de juniori

S-a accidentat după 10 minute şi de atunci are “n” accidentări musculare. Iar accidentările musculare sunt numai ale jucătorului. Nu trebuie să invoci nici antrenorul, nici preparatorii.

El nu este un jucător care să spui că pierde nopţi sau că bea. Nu este un băutor, e un băiat frumuşel, cred că face alte… Nu îl înţeleg, a pierdut două mari şanse. S-a accidentat înainte de turneul final european de tineret”, a spus Sorin Cârțu.

Lasă un comentariu