„E chestie de antrenorat”. Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte după eliminarea FCSB-ului din Conference League

FCSB a fost eliminată din Conference League de FC Nordsjaelland, care s-a impus cu scorul de 2-0, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei.

Vicecampioana Danemarcei s-a dovedit superioară în această dublă, câştigând prin golurile marcate de Marcus Ingvartsen (43 – penalty, 85), după 0-0 la Bucureşti.

În minutul 62, Vlad Chiricheş l-a faultat pe Diomande, primind al doilea cartonaş galben, după ce pe primul îl luase pentru proteste în finalul primei reprize. Reacția lui Gigi Becali după deplasarea din Danemarca

Patronul vicecampioanei României nu a avut rețineri atunci când a venit vorba despre exprimarea concluziilor după confruntarea din Danemarca, trimițând săgeți către antrenorul echipei. 

Gigi Becali a explicat că este nemulțumit de anumite aspecte legate de pregătire și nu s-a ferit să se ia de jucători și de staff-ul tehnic. 

„A fost o echipă bună, ei aveau prima șansă, noi mizam pe un noroc. Nu s-a întâmplat. S-a văzut că sunt mai buni ca noi, ne axăm pe campionat.

Oricum erau mai buni, când e ceva dai vina pe arbitru, găsești scuză, dar tot ei au fost, ce să mai… Hai să-ți spun care e concluzia mea, nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea după atâta timp de fotbal.

Eu cred că aici e chestie de antrenorat. Lui Meme îi spun de doi ani. Nu există nu jucător la noi să ridice mingea? Să spui că are Olaru emoții să ridice mingea la un corner? Repetiție! Nu e o echipă de mare talent. Eu așa cred! Dacă nu poți să faci, repeți până poți să faci”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferințe. 

Lasă un comentariu