„E favorită FCSB să câștige titlul?” Marius Lăcătuș a oferit răspunsul

Roș-albaștrii au câștigat până acum ambele meciuri din noul sezon.

FCSB a învins-o pe FCU Craiova în deplasare, în prima etapă, scor 3-1, dar și pe Dinamo acasă, pe stadionul „Arcul de Triumf”, după ce negocierile pentru închirierea arenei „Steaua” din Ghencea au picat, cu 2-1.

„E favorită FCSB să câștige titlul?” Marius Lăcătuș a oferit răspunsul

Marius Lăcătuș a vorbit despre FCSB și, întrebat dacă echipa pregătită de Elias Charalambous e favorită să se impună în acest sezon din Superliga României, a remarcat că pentru el nu roș-albaștrii sunt preferați să câștige campionatul.

„(n.r. e favorită FCSB să câștige titlul?) Păi nu. Astăzi. Mie nu-mi indică nimic că sunt favoriți. Am văzut un joc la Târgu Jiu cu Craiova bun și am văzut o jumătate de joc cu Dinamo. O primă repriză bună”, a spus Marius Lăcătuș la televiziunea DigiSport.


FCSB va face deplasarea miercuri, 26 iulie, la Sofia pentru jocul din al doilea tur preliminar Conference League cu CSKA 1948 (20:30).

 

Gigi Becali a vorbit despre meciul FCSB-ului din cupele europene și a precizat că echipa sa se poate bate la ora actuală cu orice club din lume. De asemenea, latifundiarul din Pipera a mai specificat că dorința sa cea mai mare e să ajungă din nou în grupele Champions League cu FCSB.

FCSB – Dinamo 2-1

„Roș-albaștrii” au făcut o primă repriză perfectă. Mai întâi, echipa pregătită de Elias Charalambous a deschis scorul în minutul 30 prin Florinel Coman. Ulterior, Darius Olaru a majorat diferența în minutul 35.

În repriza a doua, jocul FCSB-ului s-a stins însă. Dinamo a redus din diferență în minutul 83 prin Goncalo Gregorie, iar tabela a rămas nemodificată până la capătul celor 90 de minute.


Echipele de start

  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic – Olaru, Șut, Djokovic – Băluță, Miculescu, Coman
  • Dinamo: Golubovic – Moura, Giafer, Grigore, Amzar – Ghezali, Larrucea, Iglesias, Roșu – Bani, Abdallah

Lasă un comentariu