„E normal ce face!” Un fost jucător de la FCSB îl apără pe Gigi Becali

FCSB ocupă prima poziție în campionat.

Roș-albaștrii au debutat perfect în noul sezon al Superligii. După cinci meciuri disputate în primul eșalon al României, FCSB a înregistrat 15 puncte din 15 posibile, după ce a obținut cinci victorii consecutive.

„E normal ce face!” Un fost jucător de la FCSB îl apără pe Gigi Becali

Lucian Sânmărtean, fost jucător la FCSB și actual secund la naționala U21 a României, a vorbit despre Gigi Becali și despre situația de la FCSB. „Magicianul” a evidențiat că latifundiarul din Pipera nu mai e atât de vehement ca în trecut și că îl înțelege când își manifestează nemulțumirea.

De asemenea, Sânmărtean a mai precizat și că i-a plăcut evoluția FCSB-ului în cupele europene, pentru că nu s-a mai aventurat în atac, ci a jucat mai tactic la mijlocul terenului.

„Mi-a plăcut FCSB că în adaptarea asta, tu având o echipă cu jucători ofensivi, a încercat să nu se avânte așa tare și să joace pe contre. În Europa e mai greu, nu te poți arunca peste orice echipă și poți să domini și să conrolezi jocul.

Niciodată nu ești mulțumi, dacă câștigi la limită zici că n-am jucat un fotbal frumos, dacă jucam fotbal frumos și nu câșigam, spunem că n-am câștigat… E mentalitatea asta și metegna românească de a scoate în evidență puncele mai puțini tari decât jocul.

La nivel de conducere văd că lucrurile sunt mai bine ținute sub control, nu mai intră (n.r. Gigi Becali) așa vehement și abrupt în jucători.

Și domnul Becali învață de la parcursul echipei, dacă parcursul echipei e unul pozitiv nici nu are de ce să insiste foarte mult, când apar probleme la o echipă cum e FCSB e normal ca un patron să-și manifesteze nemuțumirea”, a spus Lucian Sânmărtean pentru Sport.ro & Pro TV.

Ca jucător, Sânmărtean a evoluat în cariera sa la Gloria Bistrița, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii Tg. Jiu, Al-Taawoun și FC Voluntari. A îmbrăcat tricoul naționalei de 21 de ori, inclusiv la Campionatul European din 2016.

Lucian Sânmărtean, secund la naționala U21

Fostul internațional Lucian Sănmărtean face parte din staff-ul tehnic al României U21, condus de selecționerul Daniel Pancu, în funcția de antrenor secund, la fel ca și Răzvan Rotaru.

În 2018, Lucian Sănmărtean a preluat rolul de manager sportiv al loturilor naționale de juniori ale României, iar din 2021 a reprezentat România U20 ca șef de delegație.

Ca jucător a evoluat în cariera sa la Gloria Bistrița, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii Tg. Jiu, Al-Taawoun și FC Voluntari. A îmbrăcat tricoul naționalei de 21 de ori, inclusiv la Campionatul European din 2016.

Naţionala României U21 începe în septembrie o nouă campanie pentru calificarea la un turneu final, EURO U21 din 2025. Tricolorii fac parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

Lasă un comentariu