E oficial. Eduard Radaslavescu cedat gratis lui Gică Hagi. Care e înțelegerea

Gigi Becali a anunțat plecarea lui Eduard Radaslavescu de la FCSB.

Eduard Radaslavescu, care va împlini 20 de ani la sfârșitul acestei luni, se întoarce la Farul Constanța după doi ani petrecuți la FCSB.

Gigi Becali: „L-am dat pe Radaslavescu lui Gică azi”


Gigi Becali a anunțat că l-a cedat gratuit pe Radaslavescu la Farul, dar va primi 50% din suma următorului transfer al mijlocașului.

„Pe Radaslavescu am dat 850.000. L-am dat gratis lui Gică azi. L-am dat lui Gică. Dacă îl vinde, îmi dă jumătate”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

  • Ultimul meci al lui Radaslavescu la FCSB a fost împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, în Supercupa României (3-0). Mijlocașul a fost titular, însă a fost înlocuit la pauză.

Radaslavescu a fost achiziționat de FCSB în august 2022 de la Farul Constanța pentru suma de 850.000 de euro. Tânărul fotbalist nu a reușit să se impună la echipa bucureșteană, acumulând 47 de meciuri (doar 8 ca titular) și marcând două goluri.

Internaționalul de juniori revine astfel la clubul la care a crescut. A debutat la prima echipă a Farului în 2021, la vârsta de 17 ani, și a marcat un gol în 26 de meciuri oficiale.

Lasă un comentariu