E oficial. FCSB are cale liberă spre Ghencea. Legea a fost promulgată.

Gigi Becali a primit vestea începutului de an: ProSport a aflat că s-a promulgat legea prin care FCSB are liber să joace pe Stadionul Ghencea!

S-a promulgat legea prin care FCSB are liber să joace pe Stadionul Ghencea!

Astăzi, 11 ianuarie, s-a promulgat legea propusă de Marcel Ciolacu în finalul anului trecut, care facilitează accesul roș-albaștrilor înapoi în „Templu” după o pauză de 8 ani!

În luna octombrie 2022, omul din fruntea PSD anunța pentru ProSport că va face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca FCSB să aibă dreptul de a evolua pe noul stadion din Ghencea.

Sursele noastre susțin că președintele Klaus Iohannis a promulgat legea propusă de Ciolacu, iar aceasta va intra în vigoare odată ce va fi publicată în Monitorul Oficial.

„În ultimele zile, în care am călătorit de la Craiova până la Bacău, am răspuns la zeci de întrebări despre pensii, salarii, energie, agricultură, despre problemele vieții de zi cu zi.

La o singură întrebare nu am știut efectiv ce să răspund. Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere.

Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei”, a spus Marcel Ciolacu, pentru ProSport, în octombrie 2022.

A doua lovitură a zilei la FCSB: Deian Sorescu s-a înțeles cu echipa lui Gigi Becali

Revenirea în Ghencea reprezintă a doua mare lovitură a zilei pentru Gigi Becali, după ce Deian Sorescu s-a înțeles cu FCSB, așa cum a anunțat chiar impresarul fotbalistului, Giovanni Becali.

„Da, urmează să luăm acordul de la polonezi. E vorba despre un împrumut gratuit pentru următoarele şase luni, cu opţiune de cumpărare definitivă, la finalul lunii mai. Sorescu va avea acelaşi salariu ca acolo, în Polonia, pentru că vrea să câştige campionatul, vrea să fie mai mult în vederea antrenorilor federali.

Dacă va fi bine pentru ambele părţi, apoi se poate semna un contract pe încă doi sau trei ani. Dacă nu, se întoarce în Polonia, pentru că Sorescu mai are contract pe încă doi ani. Depinde acum când îşi vor da acordul şi polonezii”, a spus Giovanni Becali, conform Orange Sport.

Gigi Becali a discutat cu Marcel Ciolacu

În octombrie 2022, Gigi Becali a vorbit pentru ProSport despre implicarea lui Marcel Ciolacu în războiul dintre el și CSA Steaua în ceea ce privește stadionul Steaua.

Mai mult, latifundiarul din Pipera dezvăluia că a discutat cu Marcel Ciolacu, iar liderul PSD i-a promis că o să o ducă pe FCSB pe stadionul din Ghencea.

 „Am vorbit și eu cu el (n.r. Marcel Ciolacu) și mi-a spus că o să revină echipa pe Ghencea. Acum, să vedem. Dumnezeu le aranjează pe toate, le orânduiește ușor, ușor”, spunea Gigi Becali.

Lasă un comentariu