„E un capăt de drum pentru Oprița la Steaua?” Marius Lăcătuș a dat răspunsul

Daniel Oprița (42 de ani) e antrenorul celor de la CSA Steaua București din iulie 2019.

„Militarii” se situează pe locul opt în noul sezon din Liga 2 cu șase puncte. În consecință, echipa pregătită de Daniel Oprița a înregistrat o victorie, trei rezultate de egalitate și o înfrângere.

„E un capăt de drum pentru Oprița la Steaua?” Marius Lăcătuș a dat răspunsul

Întrebat dacă Oprița ar putea fi demis în urma startului slab de sezon, Marius Lăcătuș, fost antrenor la CSA și fost mare jucător, a precizat că nu crede că acest lucru se va întâmpla.

În ultima etapă, CSA Steaua București a pierdut cu CSC Șelimbăr (2-3).„Militarii” au condus cu 0-1, dar gazdele au reușit să întoarcă soarta partidei și să câștige, în cele din urmă, toate cele trei puncte.

„(n.r. – E un capăt de drum pentru Oprița la Steaua?) Nu cred. Pentru că eu cred că conducerea merge pe mâna lui, pentru că el a fost cel care a adus majoritatea jucătorilor. 

Conducerea va merge din nou pe mâna lui și va profita acest lucru. Bun, poate greșește Oprița. Dar eu zic că jucătorii trebuie să aibă o reacție mai bună având în vedere rezultatele obținute până acum”, a spus Marius Lăcătuș la televiziunea DigiSport.

  • Marius Lăcătuș a stat pe banca tehnică a celor de la CSA Steaua în perioada iunie 2018 – iunie 2019

CSC Șelimbăr – CSA Steaua București 3-2

Liderul a fost condus pe teren propriu, dar a reușit să revină și să câștige meciul cu 3-2, astfel că echipa lui Claudiu Niculescu și-a păstrat poziția de lider și s-a distanțat de urmăritoarea Corvinul Hunedoara.

Sibienii sunt singurii din eșalonul secund care se pot lăuda cu un parcurs perfect după cinci runde, cu cinci victorii, opt goluri marcate și doar două încasate.

De partea cealaltă, Steaua rămâne cu o singură victorie după cinci etape și are șase puncte, ocupând locul opt. De menționat este faptul că cele două echipe nu au drept de promovare în acest sezon de Liga 2.

În următoarea rundă, Șelimbăr se va deplasa pe terenul celor de la CSM Slatina, echipa de pe locul șase, în timp ce CSA Steaua va avea parte de o altă deplasare dificilă, pe terenul Concordiei Chiajna, una dintre echipele cu pretenții din eșalonul secund.

Lasă un comentariu