Echipa care poate amenința hegemonia FCSB în sezonul următor

FCSB a reușit să cucerească titlul de campioană a României după o așteptare de nouă ani, dar perioada grea pentru Gigi Becali abia acum începe. O echipă din Superliga României dorește să devină o adevărată forță în această vară și ar putea amenința hegemonia roș-albaștrilor în campionat.

FCSB nu a întâmpinat prea multe dificultăți în sezonul recent încheiat, cucerind titlul de campioană a României fără mari probleme. Cu toate acestea, este foarte posibil ca greul pentru echipa patronată de Gigi Becali să înceapă acum. CFR Cluj, vicecampioana României, a inițiat o campanie impresionantă de achiziții și este pregătită să se transforme din nou într-o echipă capabilă să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului. În plus, revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei din Gruia este văzută de mulți specialiști ca un avantaj uriaș pentru formația patronată de Nelu Varga.

Recent, fostul atacant Bogdan Stancu a vorbit despre lupta care se va da în următorul sezon de Superliga României și este convins că CFR Cluj, cu Dan Petrescu pe bancă și cu transferurile realizate în această vară, va avea un cuvânt important de spus.

„Felicitări celor de la FCSB! Au dominat tot campionatul și au meritat pe deplin câștigarea titlului. Era și timpul. Sezonul următor cred că va fi mult mai greu.

CFR s-a întărit, a venit înapoi Dan Petrescu, au luat și jucători buni. Rapid a băgat mulți bani, Craiova la fel. Va fi un campionat strâns, dar tot FCSB o să fie favorită”, a spus Bogdan Stancu, conform sportpesurse.ro.

Gigi Becali știe că îl așteaptă o luptă grea cu Dan Petrescu

Chiar dacă a câștigat titlul fără mari emoții, Gigi Becali știe că îl așteaptă un sezon foarte complicat. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre Dan Petrescu, antrenor care a revenit la CFR Cluj și despre Neil Lennon, noul antrenor de la Rapid București. Patronul campioanei a declarat că este foarte greu să te lupți cu Dan Petrescu, fiind un antrenor experimentat, pe care deja îl cunoaște.

„Cu Dan Petrescu va fi complicat, îl cunosc. Pe Lennon nu-l cunosc, nu vreau să vorbesc de el. Dan Petrescu e un antrenor foarte complicat, greu să te lupți cu el”, a spus Gigi Becali, la ProSport Live.

Lasă un comentariu