Echipa pe care nu o poate refuza antrenorul de la FCSB: „E visul lui”

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a câștigat titlul în SuperLiga cu echipa condusă de Gigi Becali după o pauză de nouă ani.

Chiar dacă latifundiarul din Pipera îl apreciază foarte mult pe tehnicianul cipriot și a anunțat că îi va mari salariul, Elias Charalambous ar putea să părăsească noua campioană a României dacă ar primi o ofertă de la echipa pe care a visat mereu să o antreneze. Fostul jucător al Universității Cluj și Pandurii Târgu-Jiu, cipriotul Christou Paraskevas, a declarat că visul cel mare al lui Elias Charalambous este să ajungă selecționerul Ciprului.

„Elias e ca fratele meu. Toată lumea s-a bucurat în Cipru pentru că a cucerit titlul în România. E primul antrenor din țara noastră care câștigă un trofeu peste hotare. A fost greu, fiindcă nu avea experiență. Și știți ce dificil e să lucrezi la FCSB. Dar a făcut o treabă extraordinară. Sunt convins că acolo e foarte iubit de patron, de colegii din staff, de jucători.

Elias semnează prelungirea cu FCSB. E tot ceea ce-și dorește acum. Merită să continue după succesul din campionat. Greul abia începe însă, în Champions League. Am fost alături de Elias la câteva partide la București. Cu siguranță voi reveni pentru meciurile europene. El e concentrat total pe ceea ce are de făcut în continuare la FCSB, iar visul lui e ca, peste câțiva ani, să poată ajunge selecționerul Ciprului. Ce antrenor nu și-ar dori asta?”, a spus Christou Paraskevas, potrivit Sport pe Surse.

Ce spune Elias Charalambous despre patronul FCSB, Gigi Becali

 Antrenorul campioanei României a vorbit, recent, și despre  Gigi Becali (65 de ani), patronul echipei, la succesul înregistrat de „roș-albaștri”.

„Nu uităm nici de șeful nostru, domnul Gigi, care a fost mereu alături de noi, indiferent ce i-am cerut, MM, care pe mine m-a ajutat mult, dar și pe tot staff-ul, Mache, omul care ne-a asigurat energia la echipă. Sunt mulți oameni care nu se văd, dar merită să fie menționați.

Vom folosi jucătorii care sunt în forma cea mai bună. Poate sunt fotbaliști mai obosiți, vom vedea, dar vrem să câștigăm așa că vom folosi cel mai bun «11». Coman de abia s-a antrenat, urmărim starea lui și vom lua o decizie.

Vrem ca și Florinel să fie cel mai bun marcator al campionatului”, spunea Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă.

Lasă un comentariu