Edi Iordănescu, în dilemă înaintea meciului cu Ucraina: ”Nu e ușor”

Edi Iordănescu (46 de ani), selecționerul României, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Ucraina, de la EURO 2024.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Ucraina, Edi Iordănescu a sugerat că încă nu a luat o decizie definitivă privind primul 11 care va intra pe teren luni.

”Există o anumită emoție, bună, pozitivă. Ne-am dorit să fim aici. Emoțiile fac parte din tot ceea ce se întâmplă. Trebuie să le canalizăm în energie pozitivă. Suntem la un EURO și nu ne putem speria de acest moment.

Au fost probleme medicale. Nu e ușor să gestionezi astfel de situații. S-a lucrat 24/24. Mâine (n.r. luni), să ne ajute Dumnezeu să fim inspirați în toate deciziile. Vă garantez că, din punct de vedere mental, fiecare jucător este pregătit să dea totul. 

(n.r. dacă știe primul 11 pentru meciul cu Ucraina)Îmi doresc ca România să facă treabă la acest EURO. Și dacă aș fi știut echipa, nu cred că puteam să o dau.

Pentru mine, e important ca fiecare să fie pregătit să își reprezinte țara. Am încredere în jucători. Toată lumea are emoții când vine vorba de echipa de start”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

România – Ucraina | Echipele probabile

  • România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă
  • Ucraina: Lunin – Konoplya, Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko – Shaparenko, Stepanenko – Tsygankov, Sudakov, Mudryk – Dovbyk

Lasă un comentariu