Edi Iordănescu: ”Unii ar trebui să își ceară scuze în fața noastră! Au aruncat cu mizerii spre noi!”

România a remizat cu Slovacia în ultimul meci din grupele EURO 2024, scor 1-1, și s-a calificat în optimile de finală după primul loc în grupă.

Înaintea meciului de la Frankfurt, presa internațională a speculat că ar putea exista un ”blat” la partida România – Slovacia, deoarece ambele echipe s-ar fi calificat în cazul unui rezultat de egalitate, ceea ce s-a și întâmplat.

Edi Iordănescu: ”Unii ar trebui să își ceară scuze în fața noastră! Au aruncat cu mizerii spre noi!”

Edi Iordănescu a fost întrebat de către un jurnalist străin despre aceste speculații, iar selecționerul României a avut un discurs foarte dur, neobișnuit pentru el până în acest moment.

Selecționerul echipei naționale a transmis că cei care au sugerat că tricolorii ar putea apela la un ”blat” pentru a-și asigura calificarea în optimile turneului final ar trebui să își ceară scuze.

Sunt unii oameni care ar trebui să își ceară scuze în fața noastră pentru poziția pe care au luat-o în legătură cu acest meci. Cred că a fost clar că ambele echipe au dat totul pentru 80 minute, apoi, desigur, fiecare și-a urmărit interesul.

Toți au făcut tot ce au putut să vorbească înaintea meciului, să dea în echipe, în jucătorii noștri, în munca noastră, în demnitatea noastră. Este rușinos. Ar fi trebuit să aștepte și apoi să ne judece. Asta a fost rușinos, nu a fost frumos.

Au aruncat cu mizerii spre noi, dar nu doar spre noi, ci și spre fanii noștri. Am arătat că avem caracter, România luptă întotdeauna cu mult caracter și, dacă vom pierde și vom pleca acasă, o vom face cu demnitate”, a spus  Edi Iordănescu la conferința de presă.

 

Lasă un comentariu