Eduard Radaslavescu a ales. Cu ce club va semna

Eduard Radaslavescu (19 ani) l-a dezamăgit pe Gigi Becali în meciul din Supercupa României, motiv pentru care patronul FCSB vrea să-l cedeze sub formă de împrumut.

Puștiul de 19 ani a fost titular în confruntarea FCSB – Corvinul Hunedoara, dar a avut o evoluție ștearsă în prima repriză, motiv pentru care a fost schimbat după primele 45 de minute.

Gigi Becali încearcă acum să-l trimită pe Radaslavescu la alt club, sub formă de împrumut, pentru a primi mai multe minute de joc. După ce fotbalistul a refuzat în trecut să semneze cu Hermannstadt sau Poli Iași, acum acesta pare tentat, potrivit DigiSport, să accepte propunerea de a reveni la Farul Constanța, clubul de unde a fost cumpărat de FCSB.

Radaslavescu vrea să se întoarcă la Farul


Fotbalistul speră că, sub conducerea lui Gică Hagi, va reuși să revină la forma care i-a adus transferul la FCSB.

„Radaslavescu trebuie să se ducă împrumut că nu poate să joace în fața lui Musi sau în fața lui Tavi. Am U21, dar băi, tu mă pui pe mine să joc cu Musi? Eu când am intrat în fotbal nu era așa ceva”, a spus Gigi Becali.

Transferat pentru 850.000 de euro de la Farul Constanța în urmă cu două sezoane, Radaslavescu este în scădere evidentă de formă, ajungând să valoreze 400.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Lasă un comentariu