El e jucătorul de națională pe care Becali e la un pas să-l transfere! Achiziție tare la FCSB.

Becali a ținut totul secret pânâ acum, însă PlaySport a aflat detaliile negocierilor purtate în ultima sâptămână.

Putem să dezvăluim în exclusivitate că FCSB se află în discuții avansate pentru transferul lui Cristi Ganea (31 de ani). Părțile sunt aproape de un acord. În acest moment, revenirea lui Ganea ín România e condiționată numai de acceptul lui Panathinaikos de a-i permite să plece liber de contract.

Fundaşul stânga a petrecut un an la Atena, după două sezoane la Aris Salornic.

Cel mai important club din CV-ul lui Ganea e Athletic Bilbao. Cu bascii a fost sub contract între 2018 şi 2020, însă a jucat doar de două ori la prima echipă, înainte să fie cedat sub formă de împrumut la Numancia, în Segunda.

E campion cu Viitorul lui Hagi

Ganea s-a remarcat în România la Viitorul lui Hagi, pentru care a strâns peste 100 de apariții între 2015 şi 2018. Cristi e şi campion al României cu Viitorul în 2017. Tot în Liga 1 a mai trecut pe la FC Braşov. A jucat şi la CS Universitatea Craiova, dar când echipa se afla în liga secundă.

Născut în Bistrița, Ganea a crescut în Spania alături de familie. Din acest motiv a şi fost eligibil pentru a fi transferat de Bilbao, echipă care nu mizează decât pe fotbalişti născuți sau formați în Țara Bascilor.

În naționala României, apărătorul are 8 prezențe, ultima în 2021.

Acum, titular cert în banda stângă a defensivei FCSB este muntenegreanul Radunovic. Au mai jucat acolo, în ultimii doi ani, Sorin Şerban, Ovidiu Popescu şi chiar Andrei Cordea, pe care Gigi Becali visa la un moment dat să-l reprofileze din extremă în fundaş.

Lasă un comentariu