El e omul cu care comunică Becali în timpul meciurilor, chiar și de zece ori pe meci

Gigi Becali (65 de ani) a susținut după partida FCSB – Sepsi OSK, scor 1-0, faptul că la pauza meciului le-a cerut celor din staff-ul tehnic să-l introducă pe teren pe Nana Antwi, însă a fost refuzat.

La scurt timp după discursul lui Gigi Becali, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că el este omul de legătură dintre patron și vestiar.

MM nu s-a ferit să recunoască faptul că are și câte zece discuții telefonice cu Gigi Becali în timpul meciurilor.

„Noi avem discuţii… Eu vorbesc de 10 ori la telefon, în timpul meciului, cu Gigi, care stă acasă şi se uită la meci. Nu cred că există un patron care să nu fie la meci şi să nu fie interesat de ce se întâmplă. Vorbim prea mult de chestiile astea. Noi discutăm absolut orice se face la echipă, schimbări, primul ’11’. Se discută toate, non-stop!”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

Gigi Becali a solicitat ca „săgeata” Nana Antwi să fie trimisă pe teren la pauza meciului cu Sepsi OSK, însă cererea sa a fost respinsă de membrii staff-ului tehnic, care au evaluat că o schimbare în acel moment ar putea destabiliza echipa.

„N-a vrut staff-ul. Am vorbit cu staff-ul în pauză și eu fac, dar nu fac niciodată împotriva staff-ului. Dacă staff-ul spune ceva, nu zic faceți ca mine. Când spun ei un lucru clar ‘Domne, asta nu se poate face’, nu fac.

E clar, se întâmplă. Ei au spus nu se poate acum. Era 1-0, dacă era 2-0, poate îl băgau. Și am zis bine, mă, atunci faceți cum știți voi. Au zis că sunt jucătorii bolnavi, ei știu care cum s-a antrenat, care poate face față și au făcut cum au vrut ei și bine au făcut.

Sunt momente când le zic să facă ce vor, că nu mai știu eu”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

FCSB a învins Sepsi OSK cu scorul de 1-0, într-un meci în care Alexandru Băluță a deschis tabela de marcaj în minutul 16. Băluță a impresionat cu un șut elegant la colțul lung, peste intervenția portarului Ronald Niczuly, stabilind astfel diferența în favoarea echipei sale.

Această victorie aduce FCSB în continuare pe primul loc în clasament, acumulând 54 de puncte în urma a 16 victorii, șase remize și trei înfrângeri, după 25 de etape.

Pe de altă parte, Sepsi OSK a ratat oportunitatea de a urca în clasament și rămâne pe locul șapte, având acumulate 33 de puncte. Echipa lui Bernd Storck a înregistrat nouă victorii, șase remize și 10 înfrângeri până în acest moment.

Astfel, FCSB se menține lider în clasament, având un avans de nouă puncte față de Rapid, echipa aflată pe locul secund, în timp ce Sepsi OSK se situează pe poziția a șaptea, cu 33 de puncte acumulate.

 

Lasă un comentariu