El este „spionul” din vestiarul FCSB-ului!? Dezvăluiri incredibile făcute de un fost jucător: „Ne controla telefoanele!”

La FCSB, mai rău ca în armată, după cum dezvăluie un fost jucător trecut prin Ghencea.

Vivi Răchită a dezvăluit că, în timp ce juca la Steaua (acum FCSB), Gigi Becali îl trimitea frecvent pe MM Stoica să verifice jucătorii. Potrivit afirmațiilor fostului jucător, oficialul „roș-albaștrilor” verifica chiar și telefoanele jucătorilor.

Răchită a relatat că în timpul în care a jucat la FCSB, a fost exclus din echipă la ordinele lui Gigi Becali, după ce acesta a aflat de la MM Stoica despre niște discuții pe care Răchită le avusese în telefon cu Victor Pițurcă, fostul său antrenor.

MM, „spionul” din vestiarul FCSB-ului

„Am fost căpitan de echipă cu Bistrița, am dat primul gol, mă accidentez în minutul 88 fac întindere sau ruptură. Jucam cu Rapid, ne bate Rapidul. Am revenit peste vreo lună, meci acasă cu o echipă din Serbia, ceva de genul ăsta. Ne calificăm, bătusem în deplasare, facem egal acasă.

Când ajung acasă mă uit la televizor și îl văd pe Gigi: ‘Răchită a greșit o pasă’. ‘Ce zice Gigi?’, nu m-am dus la antrenament dimineață. Direct la Marriott. ‘Haide, domne, că am zis și eu la televizor’. Pe urmă am aflat. Meme ne luase telefoane de la o firmă. Ne verifica telefoanele și îi spunea cu cine vorbim.

Ne-a luat listingul și a văzut că eu, Florentin Dumitru… l-am sunat pe Piți. Îl sunam să știm cum jucăm. ‘Uite, domne, vorbești cu Piți, că nu știu ce, că nu știu cum’. Mă duc la antrenament și îmi zice Zenga: ‘Eu vreau să te bag, dar nu mă lasă’. Și îl vedeam pe Zenga că el are caracter.

Păi dacă mi-a zis mie în față că el vrea să mă bage și nu vrea Becali. Da, marele Zenga. Știi că portarii au coloană vertebrală flexibilă. Se îndoaie”, a spus Valeriu Răchită, potrivit Fanatik.

Vivi Răchită, produs al echipei Steaua, a semnat cu Petrolul în 1990 și a jucat pentru clubul din Ploiești timp de șapte ani. S-a întors la Steaua în 1997 și a petrecut două sezoane alături de „roș-albaștri”, până în 1999. După o perioadă scurtă petrecută în străinătate, s-a întors în 2003 pentru încă un sezon la Steaua. În 2004 a semnat cu Universitatea Craiova, iar un an mai târziu s-a retras din fotbal.

Lasă un comentariu