„El vrea să plece”. Jucătorul de la FCSB care a cerut să se transfere în această vară

FCSB are maximum de puncte după patru etape în Superliga României și se pregătește de duelul din turul trei preliminar din Conference League.

Vicecampioana României este la un pas să piardă unul dintre jucătorii de bază din sezonul trecut, dar care în acest sezon nu a mai reușit să se impună în echipa de start.

Mihai Stoica a dezvăluit că Malcom Edjouma (26 de ani) este aproape de plecarea la Bari, în Serie B, fiind dorința acestuia pentru o nouă provocare pe plan profesional.

„Aşteptăm răspunsul lui Bari pentru el. Acesta e stadiul în momentul ăsta. Edjouma se antrenează bine. Da, au fost discuţiile când el era în alt moment şi Gigi a cerut 1.5 milioane, dar între timp au apărut alţi jucători.

El vrea să plece. Şi-a manifestat intenţia de a pleca, i se pare că e o oportunitate pentru el în Italia, la Bari, în Serie B”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Despre Malcom Edjouma

Edjouma a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum SC Balma, Chateuroux B, ASM Belfort, Concarneau, FC Lorient, Red Star FC, FC Chambly Oise, Farul Constanța, KSV Roeselare, FC Botoșani și FCSB.

În stagiunea precedentă, mijlocașul născut la Toulouse, care are și cetățenie marocană, a impresionat prin numărul mare de goluri: 11 reușite în 40 de partide jucate. Edjouma a marcat și în actuala stagiune, la partida cu FC U Craiova (3-1), din prima etapă a Ligii 1.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, potrivit Transfermarkt
     
  • 30 iunie 2026 este data la care expiră contractul lui Edjouma cu FCSB

Lasă un comentariu