Elias Charalambous a vorbit pentru prima oară despre relația cu Gigi Becali

Antrenorul principal de la FCSB, Elias Charalambous, a dezvăluit în presa din țara natală care este relația sa cu patronul Gigi Becali.

Charalambous a transmis un mesaj special de mulțumire către patronul Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul, recunoscând totodată că nu au o relație prea apropiată. Cipriotul a dezvăluit că, deși există respect reciproc între ei, nu au avut prea multe conversații.

„Ca să fiu sincer, l-am văzut doar de două ori de când am venit. Nu vine nici la antrenamente, nici la meciuri. M-a sunat să mă felicite după câștigarea campionatului”, a spus Elias Charalambous pentru Balla.

Charalambous, mesaj pentru Gigi Becali

„Sunt mulți oameni în spatele acestei echipe cărora vreau să le mulțumesc. Toți au fost foarte importanți pentru jucători. Au dat totul! 

Patronul, domnul Gigi, care a fost alături de noi tot timpul și ne-a ajutat cu orice i-am cerut, MM, care m-a ajutat pe mine personal, dar și pe întreg staff-ul, Mache, care a fost întotdeana energia echipei”, a spus Elias Charalambous la prima conferință după câștigarea titlului.

FCSB a câștigat titlul în Superliga (după o pauză de nouă ani) cu trei etape înainte de final, după o victorie cu 2-1 în fața Farului Constanța, în etapa a șaptea a play-off-ului.

Lasă un comentariu