Elias Charalambous, declarații halucinante după ce FCSB a fost eliminată fără drept de apel de Nordsjaelland! Dă vina pe arbitru și spune despre gafeurul Pantea că e fotbalist de „clasă mondială”

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, în vârstă de 42 de ani, a oferit explicații în legătură cu cele petrecute în meciul retur contra lui Nordsjaelland, din turul trei preliminar al Conference League, pierdut de formația finanțată de Gigi Becali, scor 0-2. Acest rezultat a consemnat ieșirea formației bucureștene din competiție.

Elias Charalambous, declarații halucinante după ce FCSB a fost eliminată fără drept de apel de Nordsjaelland!

Antrenorul FCSB-ului a oferit niște declarații uluitoare la finalul partidei, după ce echipa lui a făcut un meci slab în Danemarca. Jocul prestat de echipa antrenată de către cipriot nu a convins, FCSB nereușind să marcheze. Vlad Chiricheș a fost eliminat, după ce a văzut al doilea cartonaș galben, în minutul 62. Charalambous, care a fost criticat aspru de finanțatorul Gigi Becali, a ținut să îl apere pe Pantea, cel care a făcut penalty-ul din care danezii au deschis scorul, în minutul 42.

„Am început jocul foarte bine, am avut mai multe ocazii în prima repriză. Am avut 3-4 șanse, ei nici nu s-au apropiat de poarta noastră. Nu am reușit să marcăm. După penalty-ul lor s-a schimbat. A devenit și mai dificil după ce am primit eliminarea. Primul cartonaș galben primit de Chiricheș a fost nemeritat, nu a făcut nimic. Ne-a costat greșeala arbitrului. Sunt mândru de jucătorii mei, trebuie să ne concentrăm pe campionat acum. Avem un meci greu acasă duminică.

E un jucător foarte bun, e pregătit. Nu e tânăr! Are 20 de ani, și adversarii au jucători tineri. Dacă întrebați despre penalty-ul făcut, oricine poate greși. Și jucătorii de 35 de ani o fac. Pantea e un jucător de clasă mondială, sunt mândru de el.

Am încercat, după 0-1 nu mai aveam nimic de pierdut. Am riscat, dar am avut un adversar tare în față. Am încercat, nu am nimic de reproșat. Sunt foarte mândru că pot lucra cu acești băieți. Nu cred că a fost o problemă în atac. Avem mulți fotbaliști care pot marca. Am demonstrat asta în meciurile de campionat. Am reușit să înscriem prin mai mulți oameni, sunt mulțumit de lot.

Adversarul a fost foarte bun, le-am urmărit meciurile. Te fac să suferi, joacă un fotbal bun. Nimeni nu le-a pus atât de multe probleme pe terenul de aici. Nu e ușor când rămâi în 10 oameni.”, a declarat Elias Charalambous, citat de gsp.ro.

Lasă un comentariu