Elias Charalambous, mândru de jucătorii de la FCSB

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, în runda #25 din Superliga. Antrenorul Elias Charalambous (43 de ani) și-a felicitat jucătorii pentru victorie.

FCSB a câștigat, cu emoții, și a refăcut diferența de 9 puncte față de Rapid, ocupanta locului secund.

Charalambous este foarte fericit că FCSB a reușit să câștige acest meci, chiar dacă jocul nu a fost foarte bun.

Acesta a declarat că în vestiarul FCSB-ului a existat un virus și din acest motiv fotbaliștii bucureștenilor nu s-au ridicat la cel mai înalt nivel.

Elias Charalambous, după ce FCSB s-a distanțat în fruntea Superligii: „Este un rezultat important”

„Vreau să îmi felicit jucătorii. Cu siguranță, este un rezultat important. Astăzi nu am fost în cea mai bună formă, mai ales atunci când am avut mingea.

A fost o săptămână foarte dificilă pentru noi. Am avut un virus în vestiar, mulți jucători răciți. Nu e neapărat o scuză, dar vă spun asta ca să știți că jucătorii au dat totul în acest meci.

Chiar dacă nu suntem în cea mai bună formă, am avut ocazii clare de a marca. Putem juca mult mai bine și sperăm să o facem. Am analizat-o pe Sepsi, o echipă foarte bună, știam că va fi un meci greu. Partea bună e că am luat punctele.

Meciul se decide la final. Când nu reușești să mai marchezi și să închizi jocul, trebuie să stai cu emoții. Vreau să le mulțumesc suporterilor. Mergem înainte”, a spus Elias Charalambous, pentru Prima Sport.

Întrebat cum îl vede pe Luis Phelipe, intrat la pauză în acest meci, Charalambous a spus:

„Pentru a juca la echipe mari, trebuie să te descurci cu presiunea. Nu este valabil doar pentru el, ci pentru toți jucătorii”.

 

Lasă un comentariu