Emil Grădinescu, atac dur la CSA Steaua în timpul comentariului meciului FCSB – Dinamo. “Și-a bătut joc de suporteri”

Emil Grădinescu a luat o nouă poziţie critică la adresa conducerii celor de la CSA Steaua. Cu puţine clipe înainte de startul meciului dintre FCSB şi Dinamo, comentatorul de la Prima Sport şi Orange Sport a criticat atitudinea pe care au manifestat-o şefii de la Steaua în negocierile purtate cu FCSB, pentru închirierea stadionului din bulevardul Ghencea.

Grădinescu afirmă, pe un ton răspicat, că derby-ul FCSB – Dinamo trebuia să se dispute pe o arenă mai încăpătoare, iar oficialii de la CSA şi-au bătut joc de suporteri atunci când au apelat la tot felul de chichiţe juridice pentru a bloca revenirea echipei patronate de Gigi Becali în Ghencea.

Se joacă pe Arcul de Triumf pentru că nu s-a putut închiria un stadion mai mare. Arena Națională e blocată cu spectacole, iar conducerea CSA a refuzat încă o dată să închirieze stadionul din Ghencea. Astfel, conducerea CSA a arătat că îşi bate joc de suporteri, de orice normă de eficienţă economică, într-un an în care deficitul bugetar a atins cote alarmante”, a fost mesajul lui Emil Grădinescu, înainte ca Sebastian Colţescu să fluiere startul partidei.

Comentatorul tv crede că MApN nu îşi permite să dea cu piciorul la oportunităţile ivite pentru a scoate bani din organizarea de meciuri pe Ghencea. Grădinescu e de părere că stadionul „Steaua” trebuie să îşi deschidă larg porţile nu doar pentru FCSB, ci pentru toţi doritorii.

Plătită de la bugetul statului, conducerea CSA a refuzat să alimenteze acest buget cu o sumă importantă, cel puțin 100.000 de euro ar fi încasat dacă Stadionul Steaua ar fi găzduit această partidă”, a adăugat Grădinescu.

Ciolacu, mesaj de la distanţă pentru oficialii CSA

Prezent pe „Arcul de Triunm”, prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a publicat, de asemenea, un mesaj grăitor pe reţelele de socializare. „Un meci care merita jucat în faţa a 30.000 de suporteri”, a scris premierul.

Ciolacu a avut mai multe luări clare de poziţie, în care şi-a exprimat convingerea că FCSB trebuie să joace pe Ghencea. Acesta a taxat, la rândul său, comportamentul reprezentanţilor de la CSA Steaua şi a trimis Corpul de Control la gruparea din Liga a II-a.

Lasă un comentariu