„Este momentul să plec!” Atacantul dorit de FCSB în iarnă a anunțat că vrea să se despartă de actuala echipă

Atacantul unei echipe din Superliga, ajuns pe radarul FCSB-ului la începutul acestui an, pregătit să facă pasul către o altă echipă.

Daniel Paraschiv vrea să plece cât mai curând de la Hermannstadt. Atacantul a dezvăluit la finalul meciului cu Sepsi, scor 1-1, că e timpul să facă pasul către o altă echipă, pentru a nu ajunge să se plafoneze.

Atacantul de 24 de ani a încheiat sezonul trecut pe locul patru în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Denis Alibec și Andrei Ivan (14 goluri). Paraschiv a debutat cu gol la națională în amicalul cu Moldova, de la Chișinău, scor 0-5.

Daniel Paraschiv nu vrea să mai rămână la Hermannstadt

„Din ce știu eu, mai vin oferte, dar undeva se pierd, nu știu exact care este situația, nici eu nu le dau curs până nu își dă și clubul ok-ul.

Până la urmă, degeaba vorbesc eu cu diferiți agenți, când am contract aici, nu este corect nici față de club, nici față de cei de aici. Au mai fost discuții să plec, dar fie oferta nu mai vine, fie ea vine și este refuzată.

Vorbim de un jucător care a evoluat în play-out, nu știu exact care ar fi prețul corect, dar cred că, din ce am auzit este un pic piperat.

Eu cred că valorez cât spun site-urile de specialitate, undeva la 800 de mii euro. Mă simt bine la Sibiu, am un rol important aici, dar este momentul să plec.

Nu mai sunt un tânăr de perspectivă, am deja 24 de ani, dar nu plec acum, trec anii peste mine și risc să mă plafonez, nimeni nu își dorește asta”, a spus Daniel Paraschiv, la finalul meciului Sepsi – Hermannstadt, scor 1-1.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Daniel Paraschiv, potrivit transfermarkt.com
  • Vârful de 1.85 m mai are contract cu echipa din Sibiu până în vara anului 2025.

Lasă un comentariu