„Ești pe mână cu Gigi?” Mircea Rednic a făcut spectacol la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB

Mircea Rednic vrea să îi strice începutul de an lui FCSB. Antrenorul lui UTA e aproape sigur ca Becali a anunțat corect echipa de start, cu patru zile inainte de meci.

FCSB vrea revanșa în fața lui Rednic după înfrangerea din tur. A fost meciul în timpul căruia Rednic a făcut infarct. Becali a anunțat cu ce echipă va începe pe Arena Națională împotriva aradenilor.

„Gigi a mers pe mâna lui Băluță, eu am zis că totuși Compagno e acolo. În rest, e echipa data de Gigi (râde)”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB.

Rednic, pus pe glume la conferință

Întrebat dacă trece la sistemul cu trei fundași pentru partida cu FCSB, antrenorul lui UTA a răspuns cu umor.

”Mă, tu ești pe mână cu Gigi?! Am jucat și cu trei, dar și cu patru, în funcție de adversar. În funcție de ce ne dorim. Mergem ca un tăvălug să câștigăm sau să gestionăm pe parcurs.

Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă cu un lot bun, care s-a întărit. Îi cunoaștem și știm la ce să ne așteptăm. Toată lumea a venit cu poftă de gol, câte șase, șapte goluri… Să vedem ce vom face noi”, a ma spus Rednic.

UTA s-a pregătit în țară pentru reluarea campionatului: „Mai greu o să fie pentru ei, că vin de la 20 și ceva de grade. Mâine sau poimâine vor fi 0 grade”, a punctat Rednic.

Meciul FCSB – UTA Arad se joacă, luni, de la ora 20:00, pe Arena Națională și contează pentru etapa cu numărul 22 din Superliga.

Lasă un comentariu