„Eu pe asta mă bazez!” Un fost jucător trecut pe la Rapid și FCSB dezvăluie marele avantaj al „roș-albaștrilor” cu Nordsjaelland

FCSB întâlnește joi, în deplasare, de la ora 20:00, echipa Nordsjaelland, în manșa secundă a turului trei preliminar din Conference League. În tur a fost 0-0.

Dorel Mutică, fost jucător la Rapid și FCSB, a descris partida drept una dificilă și a evidențiat faptul că Nordsjaelland este o echipă formată din jucători tineri, plini de energie, ceea ce o transformă într-un adversar incomod și greu de controlat.

„Greu de spus cu Nordsjaelland. 0-0 aici… greu, greu, greu. Acum, depinde. Dacă reușesc să marcheze primii, eu zic că au șanse mari. Dacă vor fi conduși, nu știu ce să zic. O echipă incomodă, grea, cu jucători tineri, care aleargă bine.

Eu, totuși zic că FCSB a jucat mai bine. Au stat destul de bine măcar din punct de vedere fizic. Eu pe asta mă bazeze, că FCSB stă destul de bine fizic.

Dacă reușesc să aibă continuitate în rezultate, cum au fost și CFR Cluj, ei aveau continuitate în rezultate. Nu aveau sincope. Dacă au constanță în rezultate… mie de asta mi-e frică. Dacă mai fac patru rezultate pozitive, patru victorii”, a mai spus Dorel Mutică pentru iAMSport.

Vicecampioana României se teme și de gazonul sintetic din Danemarca, unul care le-ar putea pune probleme elevilor lui Elias Charalambous.

În Danemarca, FCSB va fi încurajată și de un număr impresionant de suporteri. Gheorghe Mustață a declarat recent că vicecampioana a primit 1.000 de bilete pentru retur. Arena celor de la Nordsajelland are o capacitate de 10.300 de locuri.

Lasă un comentariu