Exotica listă de transferuri pe care a primit-o Gigi Becali de la colaboratorii lui! Nu mai puțin de 12 nume pe listă. Are de unde alege

Nu mai puțin de 12 nume conține exotica listă de transferuri pe care a primit-o Gigi Becali de la colaboratorii lui! Pe aceasta se află și un atacant sud-african, de 1.79 metri înălțime, cu 11 goluri marcate în 20 de meciuri.

Fotbalistul respectiv, cu statistici cel puțin interesante, este legitimat la Orlando Pirates și l-ar costa 1.000.000 de euro pe miliardarul din Pipera ca să-l aducă la FCSB.

În toamna trecută, impresionat de performanțele lui Siyabonga Ngezana la FCSB, Gigi Becali și-a trimis oamenii să monitorizeze mai atent campionatul de fotbal din Africa de Sud, pentru a continua să aducă jucători de acolo. Ngezana a fost adus de la Kaizer Chiefs cu suma de 600.000 de euro și a devenit o piesă cheie în echipa lui Becali, jucând 29 de meciuri și contribuind cu un gol și un assist. Potrivit Fanatik, Becali a primit o listă cu 12 jucători interesanți din Africa de Sud, printre care se află și atacantul Tshegofatso Mabaso de la Orlando Pirates. Mabaso, în vârstă de 27 de ani, a marcat 11 goluri și a oferit o pasă decisivă în 20 de meciuri, contribuind la locul 3 al echipei în clasament. Prețul stabilit de Orlando Pirates pentru Mabaso este de 1.000.000 de euro, iar interesul FCSB pentru el a fost confirmat și în presa din Africa de Sud.

FCSB îl vrea, echipă care este pe primul loc în Superliga din România și probabil va juca în UEFA Champions League. Vorbim și cu alte cluburi pentru jucătorul meu, dar el acum trebuie să fie cu gândul doar la sfârșitul de sezon din Africa de Sud”, a declarat Gary Cassisa, impresarul jucătorului, în presa sud-africană.

Ce a spus Gigi Becali despre recomandarea lui Tshegofatso Mabaso

Așa cum se cunoaște foarte bine la nivelul peisajului fotbalistic din România, ultimul cuvânt în privința transferurilor efectuate de FCSB îl are patronul Gigi Becali. Aparent, miliardarul din Pipera l-a urmărit deja personal pe Tshegofatso Mabaso și a ajuns la concluzia că acesta nu ar reprezenta o achiziție bună pentru gruparea sa.

Sursa menționată mai sus dezvăluie că atacantul nu este pe gustul lui Gigi Becali, motiv pentru care lista exotică de jucători propuși s-ar fi redus deja la 11 nume.

Potrivit Transfermarkt, Tshegofatso Mabaso este evaluat la 950.000 de euro. El are două apariții în naționala mare a Africii de Sud, pentru care nu a izbutit să înscrie niciun gol.

Tshegofatso Mabaso a evoluat exclusiv în țara natală până în prezent, pentru Royal AM, Sekhukhune United, Moroka Swallows și Orlando Pirates.

Lasă un comentariu