Fanii CSA-ului au compus un imn și au realizat un videoclip special

Situația din Liga 2 este dezastruoasă în privința echipelor care nu au drept de promovare, iar printre acestea se află și CSA Steaua.

Cluburile care nu au dreptul de a promova în Liga 1 sunt: CSA Steaua, CSM Reșița, CSM Alexandria, CSC Șelimbăr, Corvinul Hunedoara, CS Tunari, CSM Slatina și CSC Dumbrăvița. Deși CSA Steaua s-a clasat pe loc promovabil în ultimele două ediții de Liga 2, nu au putut avansa în primul eșalon din cauza formei de organizare a clubului.

Chiar dacă situația nu este cea dorită la CSA Steaua, fanii continuă să susțină echipă. Astfel, o partea dintre suporteri au creat un nou imn, dar și un videoclip special în care sunt ilustrate mai multe momente și personaje din istoria clubului din Ghencea.

„Vom fi lângă Steaua” – Alex Teodorescu

Acum trei ani, printre proiectele steliștilor era și un imn. Câțiva dintre aceștia, din propria inițiativă și buget, chiar au reușit să înregistreze această melodie. Nu am început să o promovăm pentru că clubul ne-a spus că vom avea, în cel mai scurt timp, un imn. Bineînțeles, știm cum se termină mereu aceste promisiuni…

Ne-ar plăcea să auzim această melodie la Stadionul Steaua pentru a putea aprecia mai mult munca celor care au lucrat la ea: Voce – Alex Teodorescu, Versuri – Bogdan Șaica și Cîrciu Costel, Montaj Video – Dan Chiricuță.

‘Se bloca tot orașul, și până la tribune,

Cartiere întregi au cântat…

Pentru un număr 7, tradiție și nume,

O țară întreagă a sperat…

A rămas același spirit,

Sezon după sezon!

Templul Ghencea încă răsună,

Când Steaua intră pe gazon…

Sunt epoci trecute, generații apărute,

Emoții din tată în fiu…

Dintotdeauna, 90 de minute,

Pagini de istorie se scriu.

A rămas același spirit,

Sezon după sezon!

Templul Ghencea încă răsună,

Când Steaua intră pe gazon.

Gloria și istoria,

Nimeni nu le poate contesta…

Cu legendele ce apără emblema,

Vom fi lângă Steaua!'”, au transmis cei de la AS.47.

Lasă un comentariu