Fanii FCSB-ului mai au de așteptat! Ce spunea Gigi Becali înainte de meciul cu Poli Iași

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în fața celor de la Poli Iași, în etapa a șasea din Superliga României.

FCSB a deschis scorul prin Ovidiu Popescu (44), cu un şut de la aproximativ 20 de metri sub transversală, la meciul cu numărul 200 jucat în Superligă. Darius Olaru a majorat diferenţa (68), Florinel Coman furnizând assist-uri la ambele goluri.

Gigi Becali îi anunțase debutul lui Ngezana la FCSB

Vicecampioana este singura echipă cu punctaj maxim din Superligă și, chiar dacă are un meci în minus față de majoritatea echipelor din campionat, este pe primul loc, la un punct distanță de locul doi, ocupat de Universitatea Craiova

Meciul cu Poli Iași ar fi trebuit să marcheze debutul lui Siyabonga Ngezana (26 de ani) la FCSB, după cum a anunțat Gigi Becali în urmă cu mai bine de o săptămână, dar acest lucru nu s-a întâmplat. 

„Nu știu nimic despre el. Doar că o să intre în meciul cu Iașiul. La meciul cu Iașiul, după ce ne calificăm cu danezii, o să intre și el. Dacă vrea Dumnezeu să ne calificăm”, spunea Becali, la Orange Sport.

Ce au scris sud-africanii despre Ngezana

Recent, presa din Africa de Sud a scris despre debutul amânat al lui Ngezana la FCSB. Fanii sud-africani așteaptă să-l vadă pe fundașul central pentru prima dată în fotbalul european, doar că până acum nu a apărut sub comanda lui Elias Charalambous într-un meci oficial.

Motivul? Fundașul nu ar fi pregătit din punct de vedere fizic pentru a face față ritmului din Superligă.

„Fostul fundaș al echipei Kaizer Chiefs, Siyabonga Ngezana, nu a debutat încă în fotbalul din Europa, dar se apropie din ce în ce mai mult de acest lucru. Între timp, Ngezana a fost pe bancă la ultimele două meciuri ale clubului său și se așteaptă să joace în curând.

De când a ajuns în România, Ngezana a petrecut toată luna iulie și începutul lunii august pe margine, după ce a fost găsit inapt și incapabil să facă față nivelului superior de pregătire de la FCSB”, au notat cei de la Thesouthafrican.com.

FCSB, cinci victorii din cinci meciuri!

Vicecampioana este singura echipă cu punctaj maxim din Superligă și, chiar dacă are un meci în minus față de majoritatea echipelor din campionat, este pe primul loc, la un punct distanță de locul doi, ocupat de Universitatea Craiova

În următoarea etapă, FCSB se va deplasa la Arad pentru meciul cu UTA, iar apoi va avea parte de un test dificil pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.

Lasă un comentariu