Fază scandaloasă în Rapid – FC U Craiova! Adrian Mititelu a turbat de furie: Feșnic a stat 5 minute la VAR și a dat penalty, după un henț controversat!

Horațiu Feșnic, centralul de la Rapid – FC U Craiova, i-a ținut timp de 6 minute în suspans pe olteni înainte să dicteze penalty pentru formația giuleșteană.

Decizia arbitrului din Cluj ar putea să-l scoată din minți pe Adrian Mititelu, patronul grupării din Bănie.

Fază scandaloasă în Rapid – FC U Craiova! Adrian Mititelu a turbat de furie: Feșnic a stat 5 minute la VAR și a dat penalty, după un henț controversat

La scorul de 2-2, Albion Rrahmani a încercat să trimită un șut spre poarta celor de la FC U Craiova, însă mingea a venit direct în mâna lui Leo Lacroix, iar centralul Horațiu Feșnic a decis să dea lovitură de la 11 metri pentru echipa de lângă Podul Grant.

Decizia arbitrului din Cluj a venit după o așteptare de aproximativ șase minute. Kosovarul a reușit să înscrie fără probleme din acel penalty și să își treacă în cont primul gol după accidentare.

Adrian Mititelu, patronul grupării din Bănie, ar putea fi deranjat de felul în carea a gestionat Horațiu Feșnic această fază.

Echipele de start

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – Djokovic, Oaidă, Cîrjan, Hasani, Rrahmani, Krasniqi
REZERVE: Drăghia, Dr. Grigore, I. Cristea, Bădescu, Funsho, El Sawy, Albu, Ioniță II, Burmaz, Soni, Ungureanu
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

FCU CRAIOVA : Gurău – R. Negru, Kvakic, Lacroix, Padula – Vl. Achim, Dr. Albu, Baeten, Bauza, Blidar – Chițu
REZERVE: Mogoșanu, R. Popa, Mascarenhas, Henriques, Asamoah, Vl. Pop, Mario Ilie, Sidibe, Bahassa, Blănuță, Ibrahim
ANTRENOR: Giovanni Costantino

Arbitru: Feșnic Horațiu Mircea (Cluj-Napoca – Cluj), A1: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca – Cluj), A2: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca – Cluj), VAR: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti – Bucureşti), AVAR: Necula Mihăiță (Bucureşti – Bucureşti)

Lasă un comentariu