FCSB a început negocierile pentru ”transferul de Liga Campionilor”!

S-a aflat cine este atacantul dorit de FCSB!

FCSB se apropie de câștigarea titlului în Superliga României și Gigi Becali începe să planifice viitoarele achiziții pentru a consolida echipa pentru competițiile europene. Recent s-a confirmat interesul pentru Tshegofatso Mabasa, un atacant din Africa de Sud, deși inițial se sugera că clubul ar viza un jucător european. Mabasa, în vârstă de 27 de ani, este un atacant central, dar statura sa relativ mică, 1.79m, poate ridica unele întrebări cu privire la performanțele sale în duelurile aeriene.

Este cunoscut faptul că FCSB și-a extins cercetările pe piața africană în căutarea de talente, iar zvonurile s-au confirmat odată cu interesul pentru Tshegofatso Mabasa. Acesta este un atacant central din Africa de Sud, în vârstă de 27 de ani, cu o înălțime de 1.79m. Cu toate acestea, impresarul său, Gary Cassisa, a declarat deschis că FCSB îl dorește pe Mabasa, mai ales că acesta ar putea juca în Liga Campionilor în vara aceasta, ceea ce ar putea înclina balanța în favoarea transferului.

În plus, Tshegofatso Mabasa se află în etapa finală a contractului său cu echipa sa actuală, Orlando Pirates, din Africa de Sud, chiar dacă clubul dorește să îi prelungească înțelegerea. Cu privire la performanțele sale, Mabasa a înscris 14 goluri în acest sezon, dintr-un total de 25 de meciuri, contribuind și cu trei pase decisive. Deși a activat predominant în Africa de Sud, la Orlando Pirates din vara anului 2019, el a fost împrumutat la diverse echipe în trecut. Este remarcabil faptul că în prezent, valoarea sa pe piața transferurilor, conform Transfermarkt, a atins suma de 950.000 de euro, cea mai înaltă cotă din cariera sa până acum.

”FCSB îl vrea! Echipa e în fruntea campionatului din România și probabil va juca în UEFA Champions League. În momentul de față vorbesc și cu alte cluburi din Europa, dar ideea este ca jucătorul să-și păstreze calmul până se termină sezonul.

Așteptăm până se termină sezonul. Cel mai bun sfat pe care i l-am dat este să lase capul în jos și să marcheze cât mai multe goluri până la final.

Inițial, trebuia să semneze cu Mamelodi Sundowns (n.r. – altă echipă din Africa de Sud) în ianuarie, dar mutarea nu s-a concretizat. Orlando Pirates și-a exercitat dorința de a activa opțiunile de prelungire a contractului, dar totul se va rezolva la finalul sezonului”, a spus impresarul fotbalistului, Gary Cassisa, pentru publicația FARPost.

Lasă un comentariu