Fcsb a scăpat ieftin. Echipa care a scos-o pe FCSB din Europa, mașină de goluri! Capitolul la care danezii domină continentul

Danezii impresionează în Europa.

După ce a eliminat-o pe FCSB, FC Nordsjaelland s-a dus în grupa H din Conference League, alături de Fenerbahce, Ludogoreț și Spartak Trnava. După cinci runde, echipa daneză este pe primul loc, cu 10 puncte, la o lungime peste bulgari și turci.

Echipa care a scos-o pe FCSB, record de goluri în Europa!

În ultima etapă, Nordsjaelland a trecut cu 6-1 de Fenerbahce, după ce la pauză conducea cu 2-1. Danezii au ajuns la 17 goluri marcate în grupele europene, la fel ca Freiburg, în Europa League. Nicio altă echipă din grupele competițiilor continentale nu a marcat atât de mult! Nordsjaelland a mai reușit un scor fluviu în grupa H, un 7-1 cu Ludogoreț, pe 5 octombrie. 

În ciuda aceste forțe ofensive, danezii nu sunt siguri de locul lor în primavara europeană. În ultima rundă, Nordsjaelland joacă în Bulgaria, cu Ludogoreț. În cazul unui eșec, coroborat cu o victorie a lui Fenerbahce în fața lui Spartak Trnava, fosta adversară a FCSB-ului poate fi eliminată.

Nordsjaelland dă golgheterul Conference League

Nordsjaelland atrage atenția și prin media extrem de scăzută a echipei, 22 de ani și jumătate. Suedezul Benjamin Nygren (22 de ani) este golgheterul Conference League, cu 5 goluri marcate.

În campionatul Danemarcei, Nordsjaelland se află pe poziția a cincea, după 16 runde. Gruparea care a scos-o pe FCSB din Europa are 26 de puncte, cu șapte sub Copenhaga și Midtjylland.

Lasă un comentariu