FCSB a transferat un fotbalist din SuperLigă: ”Becali l-a luat deja”

FCSB a transferat patru jucători în această vară: Alexandru Băluță (29 de ani), Damjan Djokovic (33 de ani), Siyabonga Ngezana (26 de ani) și Vlad Chiricheș (33 de ani).

FCSB l-a transferat pe Marius Ștefănescu de la Sepsi

De curând, Gigi Becali a anunțat că nu vor mai exista mutări la echipa sa, în afară de plecarea lui Malcom Edjouma (26 de ani) la Bari. După jocul cu Nordsjaelland, scor 0-0, patronul roș-albaștrilor s-a răzgândit și a declarat că și Valentin Gheorghe (26 de ani) va părăsi vicecampioana României în această vară.

Pe lângă cele două plecări, FCSB bifează și la capitolul veniri. Potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, Gigi Becali a ajuns la un acord cu Laszlo Dioszegi în privința transferului lui Marius Ștefănescu (24 de ani).

Eu știu că domnul Becali l-a luat deja pe Ștefănescu”, a spus Rădulescu, la Digi Sport Special.

Produs al lui Sepsi, Ștefănescu este unul dintre cei mai importanți jucători ai covăsnenilor. Cotat la 1,2 milioane de euro, mijlocașul lateral a adunat două selecții la naționala României.

Am vrut și eu să cercetez. Am dat și eu un telefon, dar nu e o ofertă. E un fel de cercetare”, a declarat Gigi Becali despre Ștefănescu, în urmă cu câteva zile.

Rămâne de văzut dacă Ștefănescu va face pasul la FCSB în această vară sau în perioada de mercato din iarnă.

Ce preț i-a stabilit Sepsi lui Marius Ștefănescu

Nu am primit suma pe care o vrem și atunci nu merită. Suma nu e 1.5 milioane de euro, dar nici 500.000 – 600.000 de euro, pentru că jumătate trebuie să dăm către Viitorul Cluj, echipa care l-a format. Asta e problema! Altfel, nu era problemă.

Eu zic că un milion e ok, dar să ne înțelegem cu Viitorul Cluj pentru un procent mai mic, undeva la 200.000 de euro. Trebuie să negociem, nu putem să dăm 50 la sută din suma de transfer. Nu mi se pare normal să dăm 50 la sută, la noi s-a făcut fotbalist, noi l-am format. Normal ar fi să dăm 200.000 –  300.000. Am discutat cu cei de la Viitorul Cluj, dar nu vor să lase.

Nu putem să-l lăsăm pe Marius pentru 400.000 – 500.000 de euro să plece, valorează mai mult. E un jucător bun, eu zic că dacă obținem net, să zic așa, 700.000 – 800.000 de euro, atunci e bine”, a transmis Attila Hadnagy, oficialul lui Sepsi, în urmă cu o săptămână.

Lasă un comentariu