FCSB are, în sfârșit, un lider: „Nici Mirel Rădoi nu avea atâta autoritate în vestiar, chiar are alt statut!” Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație din cadrul clubului FCSB, a vorbit la superlativ despre Vlad Chiricheș, fundașul central în vârstă de 33 de ani, după meciul tur cu Nordsjaelland.

FCSB are, în sfârșit, un lider! Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Meciul dintre FCSB și Nordsjaelland s-a disputat joi seară, pe Stadionul Steaua din București, în cadrul primei manșe a turului III preliminar din Conference League și s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Returul dintre Nordsjaelland și FCSB va avea loc joi, 17 august, de la ora 19:30, în Danemarca.

Deși este printre cei mai bătrâni jucători de la FCSB și a fost cel mai în vârstă de pe teren în meciul cu gruparea daneză, Vlad Chiricheș a înregistrat cele mai bune cifre din echipă.

Și Mihai Stoica l-a lăudat pe fundaș și a făcut o comparație cu Mirel Rădoi. Oficialul consideră că Vlad Chiricheș este unul dintre cei mai importanți lideri pe care FCSB i-a avut de-a lungul timpului.

„Impecabil a jucat Chiricheş. La primul meci pe care l-a jucat complet, cel cu CFR, a făcut o eroare, ok. Sunt trei fotbalişti pe care îi văd şi înainte şi după antrenament mult timp în sală, la prevenţia înainte de antrenament, după la posturi, la stretching, la forţă: Chiricheş, Djokovic, Andrea Compagno. Coman face separat că nu poate face trei antrenamente pe zi, face două, Dawa separat, Octavian a început să meargă şi el, Miculescu înţeleg că merge şi el, Radaslavescu, dar pe cei trei îi văd tot timpul după antrenament în sală, lucrând. Şi Pantea a început.

De asta am spus că e un transfer extrem de important. Noi nu am avut, poate nici Mirel nu avea atâta autoritate asupra vestiarului, deşi el avea o foarte mare autoritate, aşa cum are Chiricheş acum. Mirel era apropiat de vârstă de coechipierii lui, că erau Ghionea, Goian, Ogăraru, Opriţa, care erau cam de o vârstă, aici, Chiri are alt statut. E căpitanul echipei naţionale”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Și patronul Gigi Becali a fost impresionat de Vlad Chiricheș după FCSB – Nordsjaelland

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, s-a arătat, la rândul său, impresionat de prestația lui Vlad Chiricheș în meciul tur contra danezilor.

„Chiricheș a fost monumental. A ținut toată apărarea, dacă nu era Chiricheș, era greu. Și Dawa, da. L-a nivelul lui, i-a trebuit un timp, dar o să vedeți că o să fie la fiecare meci din ce în ce mai bun”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu