Fcsb caută atacant în Africa. Gigi Becali a cerut „forță și viteză”, impresarul s-a conformat

FCSB testează din nou piața de pe continentul african, ținta de această dată fiind un atacant.

În căutarea unui nou atacant pentru FCSB, Gigi Becali l-a trimis pe impresarul Florin Vulturar în Africa de Sud pentru a găsi talente noi. Vulturar a vizitat mai multe țări africane, inclusiv Africa de Sud, în speranța de a identifica jucători potențiali pentru echipa roș-albastră. Cu toate acestea, atragerea acestor jucători la FCSB ar putea fi dificilă din cauza salariilor ridicate pe care le-ar solicita.

„În ultima perioadă am fost în vreo 5-6 țări de pe două continente pentru a căuta jucători. Africa de Sud e destul de interesantă, e o țară foarte diferită față de tot ce am văzut până acum. Are niște talente destul de bune ce se pot aduce în Europa, dar nu e foarte simplu. Salariile din Africa sunt foarte, foarte bune și nu e simplu să-i convingi să vină în România din punct de vedere financiar. Faptul de a veni în Europa e singurul avantaj, dar salariile sunt destul de bune în Africa de Sud.

La FCSB se cer jucători cu forță și cu viteză. Dacă se poate și cu tehnică, deja ar fi de Real Madrid. Cam asta se cere în fotbalul modern, dar nu e simplu să îi găsești.

Ultima dată am stat două săptămâni, trebuie să vezi ce poți să aduci. Am mers cu o țintă când am fost ultima dată. Trebuie să vezi jucători talentați”, a spus Florin Vulturar, pentru PRO TV și Sport.ro.

Singurul jucător cumpărat până acum de FCSB direct din campionatul Africii de Sud a fost Siyabonga Ngezana. Formația bucureșteană a plătit 600.000 de euro celor de la Kaizer Chiefs, iar fundașul central a devenit titular incontestabil în România.

Gigi Becali: „Am spus că o să iau în vârf!”

Gigi Becali a anunțat că vrea să transfere în vară un atacant la FCSB pentru sezonul următor, când echipa sa ar urma să atace calificarea în grupele Ligii Campionilor.

„Am spus că o să iau un vârf. Nu mai e mult și aruncăm artificiile”, a spus Becali, la Digisport.

Lasă un comentariu