Fcsb chiar este cea mai iubită echipă din România. MM Stoica a spus tot ce avea pe inimă

FCSB a celebrat sâmbătă seară primul titlu câștigat în formatul play-off, play-out al Superligii României.

Chiar dacă roș-albaștrii și-au asigurat titlul încă din etapa #7, după victoria cu 2-1 împotriva echipei Farul Constanța, suporterii FCSB au stabilit un nou record all-time de audiență pe Arena Națională în meciul cu CFR Cluj (0-1) din etapa #9, pentru a sărbători câștigarea Superligii.

După sărbătoarea FCSB-ului, MM Stoica și-a exprimat sinceritatea. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că și-a controlat cu greu emoțiile în timpul festivităților. De asemenea, a subliniat că atmosfera creată de fani în cel mai mare stadion al țării sâmbătă seară a fost de neegalat.

”La mine este al şaselea titlu. Unele s-au câştigat în ultima etapă şi nu aveam timp să ne organizăm. A mai fost, cumva, ceva deosebit în 2006, când s-a câştigat al doilea titlu consecutiv cu Oli (n.r. Cosmin Olăroiu).

Impresionant a fost că de la Vaslui am fost acompaniaţi de sute de maşini. Iar la Buzău s-a instalat o scenă şi am salutat buzoienii, care erau peste 10 mii în piaţa din centrul oraşului. A fost cu adevărat impresionant. Dar, aseară, clar locul unu.

A fost ceva indescriptibil. Mărturisesc că îmi era foarte greu să mă concentrez să nu plâng. M-au copleşit emoţiile. Parcă aşa dragoste sufocantă din partea celor care au fost alături de noi nu am simţit niciodată. Au fost ani mulţi fără titlu, dar să vii din străinătate pentru meciul ăsta, când titlul era deja luat, e copleşitor.

Momentelea astea sunt mereu importante. Te uiţi la ceas, mai sunt 40 de minute, ia să vedem, s-au strâns? Te uiţi la Peluza Nord şi vin, sunt compacţi, e altceva, iar apoi te uiţi la tribuna a doua. Acum, stadionul s-a umplut foarte devreme”, a spus MM Stoica, potrivit OrangeSport.

Unicul gol al meciului dintre FCSB și CFR Cluj a fost înscris de Philip Otele în minutul 76, după ce a reluat spectaculos din foarfecă de lângă Vali Crețu. Otele l-a învins fără emoții pe Ștefan Târnovanu, care nu a avut reacție.

Lasă un comentariu