FCSB, din nou pe drumuri la un derby din play-off? Arena Națională, închiriată pentru un eveniment religios de Paște

FCSB ar putea fi din nou izgonită de pe Arena Națională, așa cum s-a întâmplat și în play-off-ul sezonului trecut când au jucat un meci cu CFR Cluj la Buzău.

A patra etapă din play-off este programată între 14 și 17 aprilie, perioada în care creștinii ortodocși cinstesc Paștele (16 aprilie). Și FCSB are posibilitatea de a găzdui în acea rundă.

Arena Națională închiriată de Paște

Pe 15 aprilie, cu o zi înainte de Paște, Primăria București a închiriat cel mai are stadion din țară Bisericii Profides. 

„Suntem înaintea unui alt moment istoric. Creștinătatea din România va sărbători Paștele pe Arena Națională, în premieră, pe data de 15 aprilie, de la ora 17. 

Arena Națională e bijuterie, iar pentru prima dată în istoria acestui stadion, creștinii se vor aduna aici”, spune Tony Berbece, pastorul bisericii, în filmulețul care anunță evenimentul.

În etapa a 4-a din play-off, echipele clasate pe locurile 2, 3 și 4 vor juca acasă. În prezent, FCSB ocupă poziția a 4-a și există șanse mari ca la finalul sezonului regulat să se afle pe poziția 2, 3 sau 4.

Astfel, în conformitate cu clasamentul actual, etapa a 4-a ar programa meciul între FCSB și CS Universitatea Craiova. Și trupa roș-albastră ar putea fi nevoită să-și schimbe terenul de joc.

Potrivit informațiilor GSP.ro, evenimentul nu va avea loc pe gazonul Arena Națională, Biserica Profides planificând să închirieze doar anumite zone din stadion. Prin urmare, FCSB își păstrează opțiunea de a juca pe cel mai mare stadion din țară, dacă meciul va fi programat vineri, duminică sau luni.

Potrivit clasamentului actual, în etapa a 4-a s-ar juca următoarele meciuri: CFR Cluj (locul 2) – Sepsi (6), Rapid (3) – Farul (1) și FCSB (4) – CSU Craiova (5).

Biserica Profides este o chemare divină, al cărei scop îl vedem împlinit în mărturiile celor care vin la întâlnirile noastre și găsesc ceea ce căutau: vindecare sufletească, vindecare trupească și un țel în viață, acela de a fi creștini autentici și de a fi siguri că dincolo ne așteaptă viața cu Cristos 

– descrierea de pe site-ul Bisericii Profides

Lasă un comentariu