FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea!

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo se joacă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1.

După mai multe zile de incertitudine, oficialii celor de la FCSB au ajuns la un acord cu cei de la CSA Steaua, astfel că duelul cu Dinamo va avea loc în Ghencea. 

FCSB – Dinamo se va juca pe stadionul din Ghencea!

În cursul zilei de luni, 17 iulie, Valeriu Argăseală, președintele FCSB-ului, a negociat mai multe ore cu reprezentanții celor de la CSA Steaua. În cele din urmă, cele două părți au ajuns la un acord în proporție de 99% abia marți, după ce Gigi Becali a acceptat condițiile impuse de către rivalii din Liga 2, anunță GSP.ro.

Astfel, duelul dintre FCSB și Dinamo se va disputa în Ghencea și doar un eveniment total neprevăzut ar schimba datele problemei din momentul de față.

Eu nu știu care e treaba, nebunia asta. Acum un an, prim-ministrul mi-a spus că are obligația ca FCSB să joace în Ghencea. Nu se execută ordinele în România.

Punem clauze, un milion de euro pentru gazon, care costă doar 200.000. Polița asta de asigurare există doar în Olanda”, a spus Gigi Becali.

Ce se întâmplă pe Arena Națională, în timp ce FCSB își caută stadion pentru a juca meciurile de pe teren propriu

În ultimele zile, FCSB a încercat să își găsească un stadion pe care să își dispute derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă, pe 21 iulie, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1. În timp ce oficialii clubului patronat de Gigi Becali au făcut tot posibilul pentru a evolua în Ghencea, Arena Națională a găzduit un eveniment muzical.

Duminică seara, cel mai mare stadion a fost aproape plin, iar oamenii au venit într-un număr mare să vadă „pe viu” concertul celebrei trupe rock, Guns’n Roses.

În imagini se poate vedea cum fanii au fost prezenți atât pe suprafața de joc, cât și în tribune, iar scena a fost asamblată în dreptul porții de pe bulevardul Pierre de Coubertin.

Lasă un comentariu