FCSB, drum liber să joace în Ghencea: Ordinul MApN, publicat în Monitorul Oficial, care-l va bucura pe Gigi Becali

FCSB, drum liber să joace în Ghencea. Ordinul MApN, publicat în Monitorul Oficial, care-l va bucura pe Gigi Becali

Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a emis un ordin cu privire la Stadionul Steaua, care a fost publicat în Monitorul Oficial pe 27 iulie, arena din Ghencea fiind încadrată, de acum, ca un bun de sine stătător. Astfel, aceasta poate fi închiriată mult mai uşor, printr-o simplă licitaţie, fără a mai fi nevoie de Hotărâre de Guvern.

Conform documentului, Stadionul Steaua a fost inclus de sine stătător ca bun în proprietatea statului și va putea fi închiriat sub această formă simplificată, fiind introdus în „articolul 3, alineatul 1, litera g și va avea următorul cuprins: Stadionul Steaua (Cazarma 3618)”. Practic, procedura de închiriere va putea fi mult mai simplă din acest moment, scrie Fanatik, potrivit romaniatv.net.

Până acum, stadionul făcea parte din complexele de baze sportive deținute de clubul Steaua și MApN și nu avea un rol de sine stătător în regulamentul din 26 noiembrie 2013 de organizare şi funcţionare al Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Printre bunurile deținute de stat, la care Stadionul Steaua (cazarma 3618) a fost adăugat prin ordinul MApN, se numără:

a) Complexul Sportiv „Steaua-Ghencea” (Cazarma 1950);

b) Complexul Sportiv „Steaua-Plevnei” (Cazarma 867);

c) Baza Sportivă „Steaua-Săftica” (Cazarma 2992);

d) Baza sportivă de pregătire şi recuperare „Forban” (Cazarma 1717);

e) Sala de sport „Mihai Viteazul” (Cazarma 3518);

f) Bazinul de înot de polo (Cazarma 3498).

În urma ultimilor modificări, stadionul din Ghencea va putea fi închirat de sine stătător și nu va mai fi nevoie de o Hotărâre de Guvern în acest sens.

FCSB a fost refuzată să joace meciul cu Dinamo, dar a anunţat că va cere să dispute în Ghencea partidele de campionat cu CFR Cluj şi Poli Iaşi, programate la date la care arena este neocupată.

Lasă un comentariu