”FCSB e Steaua?” Nana Falemi a răspuns fără ezitare ,,Fcsb e Steaua 100%,,

Nana Falemi a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la emisiunea Arena SPORT.RO

Fostul internațional camerunez și-a agățat ghetele în cui în 2009 la Gaz Metan Mediaș, iar de-a lungul carierei sale fotbalistice a fost legitimat la AFC Steaua, dar și la FCSB, în perioada 1999-2005.

”FCSB e Steaua?” Nana Falemi a răspuns fără ezitare

Întrebat de moderatorul Cătălin Oprișan cum percepe conflictul dintre CSA Steaua și FCSB, Nana Falemi a subliniat că ambele echipe au aceeași ”mamă” și că el a îmbrăcat echipamentul Stelei București.

”Eu am jucat la Steaua. Sunt crescut în Ghencea și am jucat la Steaua. Când jucam, toți spuneau Steaua, Steaua, Steaua. E mai mult decât un nume, e o stare de spirit. Dacă între timp clubul s-a scindat, e treaba lor! 

Eu am jucat la Steaua. Pentru mine cele două grupări sunt ca doi copii din aceeași mamă. Din Ghencea au plecat ambele. Eu am fost făptuitor. În jurul meu erau Peluza Sud și Peluza Nord. 

Pentru mine ambele sunt Steaua. Dacă s-au certat între ei, e problema lor. Pentru mine și unii, și alții sunt Steaua. FCSB e Steaua 100%”, a spus Nana Falemi la Arena SPORT.RO.

Cariera lui Nana Falemi

Nana Falemi a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum AFC Steaua, FCSB, Ergotelis, FC Vaslui, Volyn Lutsk, JS Sainty, Astra II și Gaz Metan Mediaș, unde și-a agățat ghetele în cui în ianuarie 2009.

Camerunezul a câștigat două titluri de campion în primul eșalon al României: în sezonul 2000/01 cu AFC Steaua și în stagiunea 2004/05 cu FCSB. Acum, Nana Falemi se ocupă de propriul său club de juniori: FC Nana Juniors.  

Lasă un comentariu