FCSB face minim 7 transferuri pentru grupele Ligii Campionionilor: „Avem nevoie să ducem lupta”

Gigi Becali urmează să îl vândă pe Florinel Coman la finalul sezonului 2023 – 2024. Clauza de reziliere a fotbalistului în vârstă de 26 de ani va fi achitată de o echipă din Qatar, așa cum au informat multiple surse din presă.

Cu suma de 5 milioane de euro pe care o va încasa în schimbul lui Coman, Gigi Becali va efectua mai multe transferuri la FCSB, din dorința de a duce echipa în grupele Ligii Campionilor.

Florinel Coman va părăsi echipa FCSB la finalul acestui sezon, urmând să se alăture echipei qatareze Al Duhail. Aceștia îi vor oferi un contract în valoare de 8.000.000 de euro, iar Coman va semna pentru patru sezoane în prima ligă a Qatarului, beneficiind de un salariu anual de 2.000.000 de euro. Cu 18 goluri și 10 pase decisive în 33 de meciuri de Superligă, Coman este cel mai prolific jucător al echipei în stagiunea aproape încheiată, iar plecarea lui îl obligă pe Gigi Becali să facă investiții semnificative în transferuri pentru a compensa această pierdere.

În plus, miliardarul din Pipera își propune un obiectiv îndrăzneț pentru toamna acestui an: să ducă echipa în grupele Ligii Campionilor, după o pauză de 11 ani de la ultima participare în această fază a celei mai importante competiții intercluburi.

Având în vedere aceste planuri și necesitatea de a compensa absența lui „Mbappe” (așa cum este poreclit Coman), Gigi Becali a afirmat hotărât că nu are altă opțiune și trebuie să achiziționeze între 7 și 8 jucători în fereastra de transferuri care urmează să se deschidă.

Fără Coman ne va fi greu. O să luam 5-6 jucători care să suplinească valoarea lui Coman. O să iau 7-8 jucători (n.r. – în total) pentru că avem nevoie să ducem lupta”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Florinel Coman, nerăbdător să ajungă în Qatar

Pe lângă reușitele menționate mai sus, cu care s-a făcut remarcat în campionat, Florinel Coman a mai contribuit în tricoul FCSB cu un gol și un assist, în totalul de 4 meciuri pe care le-a jucat în ediția 2023 – 2024 a Cupei României.

Evaluat la 6.000.000 de site-urile de specialitate, Coman traversează în mod cert cel mai bun sezon al carierei, astfel că nu concepe ideea de a rata un transfer important la vară. Fotbalistul e foarte încântat de propunerea financiară pe care a primit-o din Qatar, iar în cadrul unui flash-interviu pe care l-a oferit recent a transmis că nu se lasă influențat de criticile primite:Am mai declarat și în trecut, pe mine mă interesează să iau campionatul cu FCSB. Nu mă interesează nici dacă mă face cineva în toate felurile (n.r. legat de plecarea în Qatar). Nu mă interesează de nimeni. Mă interesează doar de opinia unui domn căruia nu vreau să îi dau numele! (n.r. Gică Hagi?) Da! Doar opinia sa contează, legat de asta”, a declarat Florinel Coman.

Lasă un comentariu