FCSB, făcută praf: „Un club de amatori!”

Iosif Rotariu a exprimat o dezaprobare vehementă în legătură cu decizia luată, mai ales că Dorin Rotariu și-a încheiat colaborarea cu roș-albaștrii după doar jumătate de sezon. Dorin Rotariu a devenit liber de contract după despărțirea de FCSB, având la activ doar șapte meciuri pentru echipă. Iosif Rotariu nu a ezitat să-și exprime părerea cu privire la situație, criticând decizia lui Gigi Becali de a rezilia contractul lui Dorin Rotariu, mai ales că acesta era la început de drum la echipă. Mai mult, el a dezvăluit și motivele pentru care consideră că Dorin Rotariu nu s-a integrat la FCSB. Iosif Rotariu crede că mijlocașul a acceptat să semneze cu roș-albaștrii într-un moment în care nu era în cea mai bună formă și că stilul de joc practicat la echipă este diferit față de ceea ce era obișnuit Dorin Rotariu.

„Aici este strategia unul club de fotbal amator, zic eu, din România. Dacă luăm parcursul lui Man la Parma, trebuia să-l dea afară după 10 etape. Doi ani a stat pe la Parma, nu a jucat pe la Parma, ci a stat, au avut răbdare.

Dorin s-a dus într-un moment în care n-a avut jocuri în picioare, n-a avut perioadă de pregătire. S-a antrenat cu Poli, cu noi, dar una e să te antrenezi cu o echipă de Liga 3, cu partenerii de antrenament care au un anumit ritm de joc şi alta e să joci în Liga 1.

La FCSB, toţi jucătorii cer mingea la picior, nu cer mingea în profunzime. Dorin e un jucător care cere mingea în profunzime, iar la FCSB el mereu cerea mingea în spate. Domnul Becali zicea că se ascunde de minge. Nu! El pleca în spatele liniei de fund. Cei din linia e mijloc căutau doar pasele scurte, făcea dus într-un sprint, venea înapoi, iar fizic se pierdeau multe lucruri. Iar echipa atunci a avut 4-5 etape dezatruoase, iar cu Petrolul el a fost cel mai bun cât a jucat”, a declarat Iosif Rotariu, în cadrul unui podcast.

Dorin Rotariu a fost refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu este refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă. Mijlocaşul ofensiv de 28 de ani a fost convins de Gigi Becali să îşi rezilieze contractul pe care îl avea cu liderul Ligii 1 şi acum caută soluţii pe piaţa transferurilor.

Dinamo şi Sepsi au încercat să îl transfere în luna octombrie, dar Rotariu le-a refuzat pentru a juca la FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a convins cu un salariu lunar de 20.000 de euro.

Acum, Dorin Rotariu a fost anunţat că nu se pune problema de a mai ajunge la Sfântu Gheorghe, sau la gruparea din Ştefan cel Mare.

”Interesul pentru Rotariu a fost în vară, nu acum. Din punctul nostru de vedere, lista de transferuri este închisă, mai ales că Andres Dumitrescu poate juca și extremă dreapta, deci nu cred că suntem descoperiți pe acest post”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru iamsport.ro.

Lasă un comentariu