FCSB, fără patru jucători importanți la meciul cu Farul!

FCSB este la un punct de titlu, însă echipa lui Charalambous nu va avea viață ușoară, sâmbătă, în fața Farului Constanța.

Antrenorul cipriot va fi lipsit de patru jucători importanți în confruntarea cu Farul.

Cea mai notabilă absență pentru echipa „roș-albastră” este Florinel Coman, care s-a accidentat în meciul cu Sepsi, fiind înlocuit în minutul 19 de către Miculescu.

Vlad Chiricheș, revenit pe teren la începutul play-off-ului, s-a accidentat din nou, de această dată la mână, și a fost supus unei intervenții chirurgicale, care îl va menține departe de teren pentru zece zile.

Luis Phelipe încă nu s-a recuperat după accidentare, iar Risto Radunovic este suspendat după ce a primit al patrulea cartonaș galben în meciul cu Sepsi OSK.

Charalambous i-a lăudat pe jucătorii lui Hagi

Antrenorul FCSB a susținut la conferința de presă dinaintea meciului cu Farul că Hagi are jucători foarte buni în echipă.

„Îl respect foarte mult pe domnul Hagi, are jucători cărora le place să joace fotbal Şi nouă ne place să jucăm cu astfel de echipe. Avem multe meciuri disputate cu Farul, îi cunoaştem foarte bine. Nu sunt foarte multe lucruri pe care nu le ştim.

De ambele părţi cred că totul este clar, despre cum trebuie să jucăm. Toţi jucătorii sunt periculoşi la Farul, nu ne putem concentra pe un singur jucător, mai ales când jucăm cu Farul. Au foarte mulţi jucători de calitate, îşi creează foarte multe ocazii şi nu este doar un singur jucător care marchează”, a mai spus Charalambous.

Sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională, FCSB va întâlni Farul Constanța într-un meci din etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.

Cu 46 de puncte în clasament, FCSB are posibilitatea de a câștiga titlul de campioană a României în acest sezon al Superligii, în partida cu Farul, ocupanta locului doi, care are 35 de puncte. Aceasta se va întâmpla dacă obține un rezultat de egalitate în meciul de sâmbătă.

Lasă un comentariu