FCSB, gata să vândă doi titulari! Vedetele Roș – Albaștrilor pe picior de plecare. Gigi Becali anunță: „Am primit azi ofertele”

FCSB a fost eliminată din Conference League după 0-2 contra lui Nordsjaelland, iar vicecampioana României este dispusă acum să se despartă de jucătorii importanți.

Recent, de la FCSB au plecat Malcom Edjouma (Bari), Andrei Cordea (Al Tai), iar Valentin Gheorghe a fost trecut și el pe lista de transferuri. Lor ar putea să li se alăture în curând Adrian Șut și Andrea Compagno.

Gigi Becali anunță că e gata să se despartă de Adrian Șut și Andrea Compagno

Gigi Becali spune că a primit astăzi două oferte: una pentru Adrian Șut, din Belgia, în valoare de 2 milioane de euro, iar alta din Rusia, pentru Andrea Compagno.

Finanțatorul vicecampioanei anunță că este gata să se despartă de cei doi în cazul în care va primi sumele cerute: 3 milioane pentru Șut și 1,5 pentru Compagno.

„Au avut azi oferte Compagno și Șut. Refuz eu vreodată banii? Eu am cerut 3 milioane pentru Șut. Au întrebat dacă îl dau cu două, am zis că nu. Despre Compagno au întrebat dacă îl dau cu 1,5 milioane. Da, îl dau cu 1,5 milioane. E ofertă din Rusia.

Se pune problema să plece Șut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r – transferă alți jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da.

Am primit telefonul. Unul din Rusia, unul din Belgia. Am zis 3 milioane pentru Șut și 1,5 pentru Compagno. Pentru Șut e Genk sau nu mai știu. Am cerut prețul minim: 3 milioane”, a spus Gigi Becali, la ProSport Live.

Adrian Șut (24 de ani) a fost unul dintre oamenii de bază de la FCSB în sezonul trecut, cu 37 de meciuri, 5 goluri și două pase decisive. Mijlocașul este cotat de Transfermarkt la 1,5 milioane de euro.

Andrea Compagno (27 de ani) a fost golgheterul FCSB în sezonul trecut, cu 16 goluri marcate. Italianul este cotat la 2,5 milioane de euro de Transfermarkt.

Lasă un comentariu