FCSB, în Ghencea? O nouă răsturnare de situație: contractul nu e semnat, polița nu s-a emis!

FCSB – Dinamo se joacă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, însă nici acum nu este cunoscut stadionul. Gazdele încearcă să dispute partida în Ghencea, însă se lovesc în continuare de probleme la negocierile cu reprezentanții CSA Steau

După două zile de negocieri cu reprezentanții CSA Steaua, totul părea rezolvat, doar semnătura fiind cea care lipsea de pe contractul pentru punerea la dispoziție a arenei din Ghencea. Inclusiv draftul era pregătit și se mai aștepta doar atașarea poliței de asigurare care acoperă despăgubiri în valoare de 250.000 de euro în cazul apariției unor distrugeri la stadion.

FCSB, în Ghencea? O nouă răsturnare de situație: contractul nu e semnat, polița nu s-a emis!

FCSB s-ar fi adresat unui broker pentru respectiva poliță de asigurare, însă din cauza sumei importante de bani durează mai mult decât era prevăzut emiterea fizică a poliței, scrie Gsp.

Din acest motiv, situație rămâne în aer, cu doar trei zile înainte de meci. FCSB ar intenționa acum să le propună celor de la CSA Steaua o altă variantă pentru a depăși această problemă.

Potrivit sursei citate, FCSB le-ar fi propus celor de la CSA Steaua un alt bilet avalizat în valoare de 250.000 de euro, prin care s-ar garanta eventuale pagube la sazon. La fel a procedat vicecampioana și în cazul gazonului – tot un bilet avalizat, însă în valoare de 750.000 de euro, variantă cu care ambele părți au fost de acord. Clubul patronat de Gigi Becali așteaptă acum un răspuns din partea celor de la CSA.

În cazul în care reprezentanții CSA Steaua nu vor fi de acord, derby-ul FCSB – Dinamo se va juca pe Arcul de Triumf.

Lasă un comentariu