FCSB începe să se simtă ca acasă în Ghencea! Mihai Stoica a anunțat că a făcut încă o solicitare pentru a juca pe Stadionul Steaua: „Așteptăm răspuns!”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație din cadrul clubului FCSB, a anunțat că echipa patronată de către Gigi Becali ar mai putea juca un meci în Ghencea.

FCSB începe să se simtă ca acasă în Ghencea! Mihai Stoica a anunțat că a făcut încă o solicitare pentru a juca pe Stadionul Steaua

După ce a jucat meciurile cu CFR Cluj, din campionat, și cu Nordsjaelland, din turul III din Conference League, cu stadionul plin, FCSB ar mai putea disputa un meci pe arena din Ghencea.

Mihai Stoica a anunțat că FCSB a trimis o solicitare către Clubul Sportiv al Armatei Steaua București pentru a juca meciul cu Universitatea Craiova în Ghencea.

„(n.r. unde se joacă meciul cu Craiova?) Sperăm să jucăm în Ghencea. S-a făcut solicitare. Aşteptăm răspuns. Clar nu o să jucăm pe «Oblemenco»”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova este programat în etapa a opta din Superliga, în primul weekend din luna septembrie, data exactă și ora urmând să fie anunțate ulterior.

Până atunci însă, FCSB are de disputat returul cu Nordsjaelland, care va avea loc joi, 17 august, de la ora 19:30, în Danemarca. Ulterior, până la jocul cu Universitatea Craiova, roș-albaștrii joacă pe teren propriu cu Poli Iași și în deplasare cu UTA Arad.

La meciul cu CFR Cluj, din cadrul etapei a patra din Superliga, scor 1-0, crainicul a anunțat că 28.519 de spectatori au fost prezenți pe Stadionul Steaua pentru meciul lui FCSB. Apoi, la meciul cu Nordsjaelland, FCSB a adunat 27.135 de spectatori.

FCSB a doborât astfel recordul de asistență deținut de către meciul din Liga 2 dintre CSA Steaua și Dinamo, scor 2-0, din luna aprilie a acestui an: 21.522 de spectatori. Pe următoarea poziție se clasează partida dintre România și Spania, scor 0-3, din luna iunie: 21.227 de spectatori.

Ce a spus Mihai Stoica despre noul stadion din Ghencea

După meciul cu CFR Cluj, Mihai Stoica a oferit primele impresii după revenirea în Ghencea și a explicat de ce îi este dor de vechea arenă a Stelei.

„Cum am mai spus-o, nu mai are nicio legătură cu Ghencea vechi, nici măcar când ieşi pe afară. Niciun pic de nostalgie, niciun sentiment. Mi-e dor să văd treptele alea coşcovite din Ghencea, că au fost rezultatele, dar acum nu mai are nicio legătură.

Eu am fost inert. Întâi m-am gândit să nu fie incidente, am fost foarte speriat de treaba asta, că erau multe ameninţări, tot felul de zvonuri că s-au operat reţineri, că s-au găsit, încercat… Ştiu doar ce am văzut cu toţii că a fost totul perfect, o organizare perfectă, toată lumea merită felicitată.

Pur şi simplu reprezintă o victorie că am contribuit la cea mai bună organizare a unui meci din istoria fotbalului românesc.

Pentru noi, Ghencea nu mai e Ghencea, e doar acelaşi cartier. Nu sunt ipocrit. Nu am simţit nimic. Chiar şi atunci când se construia stadionul şi treceam pe acolo nu simţeam nimic, Ghencea murise pentru mine când s-a demolat stadionul”, a fost declarația lui Mihai Stoica, la Orange Sport.

Lasă un comentariu