FCSB, încurcată de modificarea făcută de UEFA! Decizia luată de forul continental

FCSB se pregătește pentru manșa retur a dublei cu CSKA 1948 Sofia, din turul secund al preliminariilor Conference League.

Roș-albaștrii s-au impus în meciul tur de la Sofia, scor 1-0, iar dacă vor trece mai departe se vor duela cu Nordsjaelland. Vicecampioana României va avea o misiune și mai dificilă în drumul către grupe, odată cu o decizie luată recent de UEFA. 

Programul FCSB-ului, îngreunat de UEFA

Potrivit AS.ro, dacă FCSB trece de bulgari, va juca împotriva danezilor pe 10 august, respectiv 16 august. 

Data meciului retur a fost mutată cu o zi mai devreme decât cea inițială, lucru care o poate face pe FCSB să joace trei meciuri în decurs de aproximativ șase zile. 

Concret, în perioada 10-16 august, roș-albaștrii ar putea juca următoarele meciuri: cu Nordsjaelland (10 august, acasă), cu Hermannstadt (13 august, în deplasare) și din nou cu Nordsjaelland (16 august, în deplasare).

Ar fi un program „de foc” pentru FCSB, care ar putea ajunge, în total, la 7 meciuri jucate în luna august. 

Cine este Nordsjaelland, posibila adversară a FCSB-ului din turul trei preliminar al Conference League

Posibila adversară a FCSB-ului a încheiat sezonul trecut de campionat pe locul 2 în Danemarca, cu 55 de puncte, doar 4 sub campioana FC Copenhaga.

Valoarea lotului celor de la FC Nordsjaelland este de 32.75 milioane de euro, spre deosebire de 31.8 milioane de euro, atât cât valorează FCSB.

De-a lungul existenței sale, FC Nordsjaelland a câștigat un titlu de campioană (2011/2012) și două cupe ale Danemarcei (2009/2010, 2010/2011).

Cel mai bine cotat fotbalist al danezilor este Ernest Nuamah, un atacant ghanez evaluat la 6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com. Antrenorul echipei este Johannes Thorup (34 de ani), cel care conduce echipa din luna ianuarie a acestui an.

Lasă un comentariu