FCSB, interzisă DIN NOU în Ghencea, din cauza declarațiilor unor jucători ai lui Becali!

FCSB nu va putea juca meciul cu Nordsjaelland (10 august) pe stadionul Steaua, din cauza unor declarații făcute de cei din tabăra vicecampioanei. Solicitarea a fost respinsă de conducerea CSA Steaua, pe motiv că FCSB a încălcat astfel o clauză din contract.

FCSB a reușit cu mari eforturi să obțină disputarea partidei cu CFR Cluj în Ghencea, însă numai după ce și-a luat mai multe angajamente în contractul cu CSA Steaua.

Cei de la FCSB au încălcat deja una dintre clauze, cea care le impune să declare că ei sunt Steaua, astfel că solicitarea pentru partida cu Nordsjaelland, din turul 3 al Conference League, le-a fost respinsă.

FCSB, interzisă în Ghencea pentru meciul cu Nordsjaelland din cauza unor declarații făcute de jucători

Pentru a semna contractul pentru punerea la dispoziție a stadionului Steaua, oficialii FCSB-ului au fost nevoiți să accepte mai multe clauze impuse de CSA.

Una dintre aceste clauze le-a impus celor de la FCSB să nu pretindă că sunt Steaua, așa cum deseori s-a întâmplat în ultimii ani.

Clauza a fost acceptată de FCSB, după cum a recunoscut și Gigi Becali: ”Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim”.

Drept urmare, oficialii Stelei au fost de acord ca partida dintre FCSB și CFR Cluj să se dispute în Ghencea, în ciuda protestelor suporterilor steliști.

Însă cei de la FCSB au încălcat deja această clauză. Unul dintre vinovați a fost Adrian Șut, care, după victoria cu 3-2 în fața lui ȚSKA 1948, a declarat că el joacă la Steaua și că Ghencea este ”casa” FCSB-ului.

”Ne bucurăm foarte mult că o să jucăm în Ghencea, la noi acasă, sperăm să fie de bun augur și să câștigăm”

Orice jucător își dorește să facă pasul afară, dar eu sunt la Steaua și, deocamdată, vreau să dau ce e mai bun aici”, a spus Adrian Șut.

În plus, Adrian Șut și Alexandru Pantea au pus pe rețelele de socializare un afiș de meci în care era anunțat meciul cu ȚSKA 1948. În ambele cazuri au folosit denumirea Steaua, nu FCSB.

Din informațiile iAMsport.ro, oficialii CSA Steaua n-au primit prea bine aceste gesturi, așa că au decis să reacționeze.

Printre altele, conducerea Stelei a decis să respingă cererea depusă de FCSB pentru ca stadionul Steaua să fie pus la dispoziție pentru partida cu Nordsjaelland, din prima manșă a turului 3 Conference League.

Meme Stoica ar vrea să joace pe stadionul Rapid, dar nu cred ca sunt șanse

Cum solicitarea pentru închirierea stadionului Steaua a fost respinsă, cei de la FCSB se văd obligați să caute soluții pentru meciul cu Nordsjaelland.

Invitat la Orange Sport, Meme Stoica a lăsat de înțeles că ar fi putut să ia în calcul și stadionul Rapid, care, ca și Steaua, a fost construit printr-o investiție din bani publici.

Însă managerul general al FCSB-ului este de părere că Clubul Sportiv Rapid – administratorul stadionului – ar respinge o astfel de solicitare, din cauza rivalității:

”România 2023. Dacă am încerca să jucăm în Giuleşti, e clar că nimeni nu o să ne permită. Rapid a jucat în Ghencea pe vremuri. CS Rapid n-ar da (n.r. aprobarea). Într-o ţară normală, asta putea fi realizabil. Ce are?”, s-a întrebat retoric Meme Stoica, la Orange Sport.

O soluție pentru FCSB ar fi să joace pe stadionul Arcul de Triumf, însă nu va avea la dispoziție o suprafață de joc prea bună, deoarece sâmbătă se joacă partida dintre naționala de rugby a României și cea a Statelor Unite.

Se obligă, prin toți reprezentanții săi (acționariat, conducere, staff, echipă, etc.), să nu utilizeze și să nu permită utilizarea niciuneia dintre mărcile Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua”, să nu afișeze și să nu permită afișarea de mesaje denigratoare la adresa acestuia și/sau mesaje care să genereze confuzie privind identitatea de brand, marca, palmares

Lasă un comentariu