Fcsb își face echipă! Încă 6 jucători pe lista lui Becali

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a rezolvat transferurile lui Daniel Popa, respectiv David Kiki, jucători care vor juca pentru FCSB în sezonul viitor, sezon care pare unul complicat pentru campioana din Superliga, în condiţiile în care vor evolua pe trei fronturi.

După ce a rezolvat deja primele două transferuri din această vară, Daniel Popa şi David Kiki, Becali are nevoie de un nou „număr şase” pentru a avea o variantă în plus, pe poziţia de mijlocaş defensiv, în noul sezon.

Gigi Becali: „Vreau lot mare, că am meciuri de jucat”

„Mai trebuie un ‘număr 6’. Noi avem trei, mai trebuie încă unul. Nu l-am ochit încă, dar vreau să avem doi şi doi. Doi care joacă alături de Olaru, doi care joacă alături de Tănase. Doi care joacă cu Edjouma, doi care joacă cu Olaru. Prima dată vor juca Lixandru şi Şut. Cu ei am curajul să spun Liga Campionilor. Şut şi Lixandru, cu Olaru lângă ei.

Puterea cea mai mare e centrul: Lixandru, Şut, Chiricheş, Olaru, Dawa şi Ngezana. Asta-i puterea echipei. Bine, şi Coman. Puterea fotbalului sunt ăia doi: Şut, Lixandru şi fundaşii centrali.

Îmi dă şi mai mare încredere să avem posesia cu Rapidul cu copii ăia. S-ar putea să avem o surpriză plăcută şi să fim puternici în Europa. Noi nu ştim valoarea echipei acum. Nu o ştie nimeni. Haideţi să vedem. Luis Phelipe rămâne. Ce să mai împrumut? Eu vreau lot mare, că am multe meciuri de jucat. Mai trebuie să luăm 5-6 jucători.”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Lasă un comentariu