FCSB – Nordsjaelland nu se va juca pe stadionul din Ghencea! De ce nu au primit „roș-albaștrii” acordul din partea CSA

Meciul pe care FCSB urmează să-l dispute împotriva lui Nordsjaelland, în turul trei preliminar al Conference League nu se va diputa pe stadionul din Ghencea.

Astăzi e ultima zi în care FCSB poate trimite către UEFA stadionul pe care va disputa meciul de „acasă” cu Nordsjaelland, programat joi, de la ora 21:30.

Din informațiile SPORT.RO, reprezentanții CSA nu și-au dat acceptul pentru ca FCSB să joace în Ghencea. Motivul ar fi niște postări pe care jucătorii FCSB le-au făcut pe rețelele de socializare și faptul că pe site-ul oficial clubul lui Becali își asumă palmaresul Stelei, echipa care în 1986 câștiga Cupa Campionilor Europeni.

Prin urmare, meciul dintre FCSB și Nordsjaelland se va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”, așa cum era stabilit inițial.Duelurile dintre FCSB şi Norsjaelland din Europa Conference League, conduse de arbitri din Balcani

Cele două meciuri dintre FCSB şi formaţia daneză Nordsjaelland, din turul al treilea preliminar al Europa Conference League la fotbal, vor fi arbitrate de cavaleri ai fluierului din Balcani.

În prima manşă, programată pe 10 august, la Bucureşti, pe stadionul „Arcul de Triumf” (21:30), meciul dintre FCSB şi vicecampioana Danemarcei va fi condus de muntenegreanul Milos Boskovic. Arbitri asistenţi vor fi conaţionalii săi Marjan Paunovic şi Vladislav Radenovic, iar al treilea oficial a fost delegat Radoje Pajovic.

Kosovarul Genc Nuza va arbitra partida din manşa secundă, care se va disputa pe 17 august, pe „Right to Dream Park” din Farum (ora 19:30). Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Fatlum Berisha şi Arbnor Bullatovci, iar al patrulea oficial a fost nominalizat Dardan Caka.

Lasă un comentariu