FCSB nu renunță la ideea de a juca în Ghencea: „S-a depus cerere de o săptămână!”

FCSB nu a fost primită în Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo din a doua etapă a Superligii României, scor 2-1, însă nu renunță.

Vicecampioana României își dorește să joace pe stadionul Steaua și a făcut o nouă cerere în acest sens, după ce nu a fost primită la meciul cu Dinamo, oficialii lui CSA Steaua având pretenții „imposibile” pe care le-au precizat în contract, precum o poliță de asigurare a gazonului de un milion de euro. Cu toate astea, FCSB nu renunță, asta și după ce prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că ar trebui ca vicecampioanei să îi fie permis să joace acolo. 

Mihai Stoica anunță: „Așteptăm răspunsul celor de la CSA Steaua!” 

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a vorbit după derby-ul disputat pe arena Arcul de Triumf și întrebat despre următorul meci de pe teren propriu, duelul cu CFR Cluj, Mihai Stoica a dezvăluit că vicecampioana a făcut deja cerere pentru a juca în Ghencea. 

„Există un singur derby în România FCSB – Dinamo. S-a depus cerere de săptămâna trecută, de când am aflat că meciul cu CFR Cluj se va juca pe data de 6 august, ora 21:30. Așteptăm răspunsul celor de la CSA Steaua. 

Poate că nu se va mai cere polița aia pe care nimeni nu poate să o emită. Am văzut declarațiile lui Ciolacu. Nu cred că cineva își mai poate permite, dacă nu vom juca nici meciul ăsta în Ghencea înseamnă că e o anarhie totală în România, nu mai avem nicio așteptare de pe niciun palier”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Marcel Ciolacu: „Sunt ferm convins că FCSB va juca în Ghencea! N-am văzut terorism în tribune!”

Premierul României anunță că va asista în scurt timp și la un meci al celor de la Rapid.

„Foarte frumos a fost meciul. Mă bucur mult că Dinamo e din nou în Liga 1. A revenit la tradiție. M-am uitat în tribune să văd terorismul și nu l-am văzut. Pentru un asemenea derby, da, a fost mic stadionul. N-a fost terenul formidabil, după cum ați văzut, dar un meci frumos.

Nu sunt speciaist în clauze. Aștept raportului Corpului de Control. Sunt ferm convins că FCSB va reuși să joace în Ghencea. E un lucru normal. Nu e un moft al nimănui, ci o solicitare normală. Orice echipă poate să joace în Ghencea. Până la meciul FCSB – CFR, m-a invitat domnul Grindeanu la Rapid, așa că o să merg la Rapid.

Nu cunosc nici pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali. Ne-am văzut de două ori și atunci foarte scurt. Eu vorbesc de un lucru normal. Nu se poate să avem echipe de această talie, iar anumiți funcționari să confunde bunurile statului și să le gestioneze după bunul plac. Acest lucru nu o să-l permit!”, a spus Marcel Ciolacu.

Lasă un comentariu