FCSB nu va fi transmisă la TV în România? Lovitură grea pentru fani și pentru abonați: ce se întâmplă cu drepturile de la meciul cu Nordsjaelland

UPDATE: MECIUL VA FI TRANSMIS DE POSTUL ANTENA 1. MAI MULTE DETALII AICI

Nu se știe încă cine va cumpăra drepturile de televizare pentru manșa retur dintre Nordsjaelland și FCSB, meci din turul trei preliminar Conference League.

FCSB nu va fi transmisă la TV în România? Lovitură grea pentru fani și pentru abonați: ce se întâmplă cu drepturile de la meciul cu Nordsjaelland

Joi, 17 august, ora 20:00, FCSB va juca returul cu danezii de la Nordsjaelland, însă există o mare problemă. Nimeni nu a cumpărat, cel puțin momentan, drepturile de televizare pentru manșa secundă din turul trei preliminar Conference League. În ceea ce privește turul de la București, care a fost transmis pe PRO TV, vicecampioana României a scos doar un egal contra echipei din Farum, scor 0-0, deși danezii au jucat în inferioritate numerică.

  • În cazul în care va trece de prima clasată din Danemarca, echipa lui Gigi Becali va trebui să mai joace și cu Sabah/Partizan.

Lui Gigi Becali nu îi e frică de Nordsjaelland: „Noi ne vom califica”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este convins că echipa sa va trece de Nordsjaelland și se va califica în play-off-ul Conference League.

Sunt foarte mulțumit pentru că am jucat cel mai bun joc al nostru de când sunt eu în fotbal. Am analizat când m-am sculat, am făcut o analiză la rece. Am jucat cu o echipă extraordinară care pasează foarte mult.Nu îmi închipuiam că o echipă poate să paseze așa. Numai că noi, dacă analizezi bine jocul și le iei pe toate, noi am avut situații de a marca mai clare decât ei. Bine, ai avut bară dintr-o lovitură liberă, nu se pune aia.

Din combinații noi am avut două. Numai că l-am avut pe Compagno neinspirat acolo, iar la Cordea trebuia să fie gol. În loc să intre și să scape singur cu portarul, el s-a întors. Părerea mea e că noi ne vom califica. Noi am scos untul și smântâna din ei”, a declarat Gigi Becali.

Lasă un comentariu